Antena Meniu Search
x

DEZASTRU NATURAL ÎN AMERICA! Uraganul Irma a provocat TORNADE, INUNDAȚII și VÂNTURI de peste 200 km/h - FOTO/VIDEO

Cel mai puternic uragan din istorie a lovit, în această dimineață, coastele statului american Florida. Peste șapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare din partea autorităților care se așteaptă la ce este mai rău pentru celebrul oraș Miami și pentru toate localitățile aflate pe coasta Floridei.

Cel mai puternic uragan din istorie a lovit, în această dimineață, coastele statului american Florida.

Peste șapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare din partea autorităților care se așteaptă la ce este mai rău pentru celebrul oraș Miami și pentru toate localitățile aflate pe coasta Floridei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În această dimineață, uraganul Irma și-a făcut apariția în zona costieră a statului american și a provocat deja imagini apocaliptice. Pentru prima dată de la formare, Irma a adus în Florida numeroase tornade și inundații puternice.

Pe acelaşi subiect

Orașele de pe coasta Floridei au fost practic părăsite de milioanele de locuitori care s-au îndreptat către nord, din calea uraganului Irma.

Localnicii din Key West au dormit, noaptea trecută, în sălile de sport ale liceelor și școlilor, în timp ce alții au părăsit orașul.

Încă de la primele ore ale dimineții, vântul puternic a pus la pământ numeroși copaci, indicatoare de circulație sau acoperișurile unor clădiri.

Potrivit specialiștilor, la o viteză de peste 200 de kilometri pe oră, orice bucată de lemn sau sticlă se transformă într-o rachetă ucigașă.

Până în prezent, cel mai puternic uragan din istorie a ucis cel puțin 24 de persoane după ce a măturat insulele din Caraibe.

Potrivit autorităților, bilanțul va crește cel mai probabil, având în vedere că uraganul va lovi în continuare și alte zone populate și mai ales pentru că în localitățile devastate de catastrofa naturală sunt în desfășurare acțiuni de salvare.

Noaptea trecută, uraganul Irma a lovit Cuba, însă până în prezent nu au fost raportate persoane decedate.

Șapte mii de soldați ai Gărzii Naționale au fost aduși în Florida pentru a lupta cu efectele dezastrului natural. Oamenii au fost sfătuiți să părăsească statul sau să se adăpostească și să își asigure hrană și apă pentru cel puțin trei zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » DEZASTRU NATURAL ÎN AMERICA! Uraganul Irma a provocat TORNADE, INUNDAȚII și VÂNTURI de peste 200 km/h - FOTO/VIDEO