Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A doua dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden s-a transformat într-un duel la distanță (Video)

A doua dezbatere electorală dintre candidaţii la Casa Albă a fost un duel la distanţă. Cei doi au apărut la aceeaşi oră, dar pe posturi tv diferite. Unul în Miami, celălalt în Philadelphia, Donald Trump şi Joe Biden şi-au trimis săgeţi electorale de la două mii de kilometri distanţă.

de Redactia Observator

la 02.11.2020 , 15:28

  • Joe Biden este favorit în sondaje, cu 2-3 săptămâni înainte de alegerile prezidențiale.

De la distanţă, cei doi candidaţi şi-au apărat cum au putut mai bine agenda electorală. Principalul subiect - gestionarea pandemiei. 

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii: Sunt preşedinte. Nu pot sta închis într-o cameră, într-un subsol, trebuie să fiu afară, cu oamenii. Pot purta mască, dar oamenii care poartă mască se infectează mereu! 

Joe Biden, candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii: Preşedintele a spus întruna lucruri neadevărate. Virusul va dispărea până la Paşte, nu vă faceţi griji, vine căldura şi o să dispară ca prin minune. Încă spune astfel de lucruri! 

Vezi și

În lipsa contracandidatului, Donald Trump a atacat-o pe moderatoarea NBC care a devenit astfel noua eroină a internauţilor. Savannah Guthrie nu a ezitat să îl pună la zid pe actualul preşedinte pe subiecte sensibile. 

Mai destinsă a fost atmosfera în studioul ABC unde, după stingerea reflectoarelor, Joe Biden a mai răspuns încă jumătate de oră întrebărilor venite din public. 

Fostul vicepreşedinte conduce cu 11 procente în sondajele naţionale, iar entuziasmul arătat de americani pentru votul anticipat ar putea să îl favorizeze tot pe el. 

Peste 18 milioane de oameni au votat deja. Cei doi sunt însă umăr lângă umăr în câteva state care ar putea decide rezultatul alegerilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » A doua dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden s-a transformat într-un duel la distanță (Video)