Antena Meniu Search
x

Directorul general al OMS s-a vaccinat împotriva Covid-19. Tedros Adhanom Ghebreyesus: ”Astăzi a fost rândul meu”

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), a primit, miercuri, vaccinul împotriva Covid-19, la un spital din Geneva.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.05.2021, 09:57

Tedros Adhanom Ghebreyesus primește vaccinul împotriva Covid-19
Directorul general al OMS s-a vaccinat împotriva Covid-19 - Facebook/ World Health Organization (WHO)

„Astăzi a fost rândul meu să fiu vaccinat la Hôpitaux Universitaires de Genève împotriva Covid-19. Vaccinurile salvează vieţi. Este crucial să le ducem în toate ţările cât de curând posibil. Dacă, la fel ca mine, trăiţi într-o ţară unde vaccinurile sunt disponibile, vă rog vaccinaţi-vă când vă vine rândul”, a transmis Tedros Adhanom Ghebreyesus într-o postare publicată pe Facebook.

Directorul OMS a îndemnat guvernele lumii și producătorii de vaccinuri să facă tot posibilul ca vaccinurile să ajungă în toate colțurile lumii.

„Pentru ca vaccinurile să fie disponibile pentru toţi cei care au nevoie de ele, guvernele, producătorii şi alte părţi implicate trebuie să se angajeze să împărtăşească şi să producă mai multe doze de vaccinuri Covid-19 pentru a proteja pe toată lumea”, a mai scris el.

La nivel mondial, până în prezent au fost administrate mai mult de 1,35 de miliarde de doze de vaccin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Directorul general al OMS s-a vaccinat împotriva Covid-19. Tedros Adhanom Ghebreyesus: ”Astăzi a fost rândul meu”