Antena Meniu Search
x

Discursurile președintelui Ronald Reagan, readuse la viață cu ajutorul unei holograme 3D

Preşedintele care a contribuit decisiv la prăbuşirea Uniunii Sovietice poate fi văzut şi ascultat într-o bibliotecă din California, sub forma unei holograme 3D. Mai exact, începând de astăzi, publicul îl va putea urmări pe Ronald Reagan în timp ce susţine discursuri care au intrat în cărţile de istorie.

Vezi și

Preşedintele care a contribuit decisiv la prăbuşirea Uniunii Sovietice poate fi văzut şi ascultat într-o bibliotecă din California, sub forma unei holograme 3D. Mai exact, începând de astăzi, publicul îl va putea urmări pe Ronald Reagan în timp ce susţine discursuri care au intrat în cărţile de istorie. Ronald Reagan a fost cel de-al 40-lea preşedinte american, şi a rămas la Casa Albă timp de două mandate în perioada 1981-1989.

Discursurile pe care holograma lui Ronald Reagan le susţine pe scena bibliotecii din Los Angeles au fost înregistrate în timpul vieţii celui de-al 40-lea preşedinte american. Restul este meritul tehnologiei. 1,5 milioane de dolari au cheltuit autorităţile americane pentru ca tinerii să îl poată cunoaşte mai bine pe cel care a contribuit decisiv la prăbuşirea Uniunii Sovietice.

Pentru a crea holograma, specialiştii au analizat sute de fotografii ale preşedintelui şi în baza lor, au creat un mulaj. Pentru ca figura să fie cât mai fidelă, au angajat apoi un actor de aceeaşi statură cu fostul preşedinte care i-a imitat gesturile. Vocea îi aparţine chiar lui Reagan.

Fost moderator de televiziune, radio şi star de cinema, înainte de a intra în politică, Ronald Reagan a lăsat în urmă mii de înregistrări pe care specialiştii le-au putut folosi. Preşedinte în perioada 1981-1989, Ronald Reagan a murit în 2004 la 93 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Discursurile președintelui Ronald Reagan, readuse la viață cu ajutorul unei holograme 3D