Antena Meniu Search
x

Disney a schimbat mesajul de întâmpinare "Bună seara, băieţi şi fete". Modificarea i-a înfuriat pe americani: "E din ce în ce mai ridicol"

Intrările în parcurile tematice Disney şi-au modificat mesajele de întâmpinare. Decizia a fost întâmpinate cu ostilitate din partea americanilor.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 12:17

Disney a schimbat mesajul de întâmpinare "Bună seara, băieţi şi fete". Modificarea i-a înfuriat pe americani: "E din ce în ce mai ridicol"
- Profimedia

Potrivit Miami Herald, din mesajele de întâmpinare a fost eliminată formularea "fete şi băieţi". Astfel, de săptămâna trecută, mesajele de intrările în parcurile Disneyland şi Disney World nu mai sunt "Bună seara, doamnelor şi domnilor, băieţi şi fete, visători de toate vârstele", ci au fost schimbate în "Bună seara, visători de toate vârstele".

"Face parte dintr-un efort mai cuprinzător, şi acesta se referă la mai mult decât unele detalii pe alocuri", a declarat pentru CBS News un purtător de cuvânt de la Disney. Decizia Disney nu se bucură de prea mulţi simpatizanţi printre americanii de rând. "Disney devine tot mai ridicol pe zi ce trece" sau "URĂSC ASTA. SCHIMBAŢI ÎNAPOI ACUM!!!", au fost doar câteva dintre mesajele postate pe Twitter de americani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Disney a schimbat mesajul de întâmpinare "Bună seara, băieţi şi fete". Modificarea i-a înfuriat pe americani: "E din ce în ce mai ridicol"