Antena Meniu Search
x

Djohar Tarnaev are fan cluburi si "este prea frumos ca sa fie vinovat"

In timp ce Djohar Tarnaev asteapta sa inceapa procesul in care este cauzat de comiterea atentatului de la maratonul din Boston, mai multi americani au creat grupuri de sustinere pentru el. O multime de adolescente trimit mesaje de sustinere pe retelele de socializare.

Alisha, o tanara de 18 ani din Kansas, este una dintre fanele lui Tarnaev, conform Huffington Post. Pe contul ei de Twitter a pus la indoiala acuzatiile care i se aduc cecenului de 19 ani.

Intr-un interviu acordat New York Post, americanca a declarat ca intentioneaza sa-si tatueze pe brat un citat al lui Djohar Tarnaev: „Daca ai cunostiinte si sinspiratie, tot ce ramane de facut este sa actionezi.

A lansat pe reteaua de socializare hashtag-ul #freejahar, dar si mai multe conturi de sustinere, pe care fanii pot posta mesaje in sprijinul acestuia.

Exista si mai multe pagini de Facebook de acest gen, dar si un grup (Dzhokhar Tsarnaev Free Jahar movement), care are peste 7.000 de membri.

”Djohar Tarnaev, un tanar de 19 ani a carui viata a fost furata, iar el a fost transformat intr-un obiect public de ura, de catre relatarile inexacte ale presei”, scrie la sectiunea Descriere a acestui grup.

Fanii lui si-au facut bratari ca sa-si arate increderea in nevinovatia lui, iar replica "prea frumos ca sa fie vinovat" a devenit extrem de populara in randul acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Djohar Tarnaev are fan cluburi si "este prea frumos ca sa fie vinovat"