Antena Meniu Search
x

Video Dmitri Peskov a explicat de ce zboară rachetele prin Ucraina: ”Putin nu e supărat pe ucraineni, e supărat pe acei oameni din Ucraina care vor în NATO”

Putin nu e supărat pe ucraineni, dar este supărat pe acei oameni din Ucraina care vor să facă parte din NATO, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, într-un interviu acordat lui Christiane Amanpour de la CNN. 

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 22:28

Putin „nu este supărat pe ucraineni”, insistă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. „Este supărat pe acei oameni din Ucraina care vor să facă parte din NATO și care vor să aducă rachete nucleare americane pe teritoriul lor. Este supărat pe acei oameni din Ucraina care le interzic oamenilor să vorbească limba rusă în țara lor”, spus acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat de jurnalista CNN Christiane Amanpour dacă preşedintele Putin încearcă să sperie restul lumii menţionând opţiunea nucleară, oficialul de la Kremlin a dat un răspuns vag. 

„Preşedintele Putin intenţionează să facă lumea să asculte şi să ne înţeleagă îngrijorările.  De câteva zeci de ani nimeni nu ne ascultă. (...) Avem o doctrină de securitate internă, este publică, puteți citi acolo toate motivele folosirii armelor nucleare. Și dacă este o amenințare existențială pentru țara noastră, atunci acestea pot fi folosite în acord cu doctrina noastră”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Dmitri Peskov a explicat de ce zboară rachetele prin Ucraina: ”Putin nu e supărat pe ucraineni, e supărat pe acei oameni din Ucraina care vor în NATO”