Antena Meniu Search
x

Doi adolescenţi au fost mutilaţi de rechini pe o plajă din SUA

Teama a pus stăpânire pe o staţiune maritimă din sudul Statelor Unite după ce doi adolescenţi au fost mutilaţi de rechini, la doar câteva zeci de metri de plajă

Vezi și

Teama a pus stăpânire pe o staţiune maritimă din sudul Statelor Unite după ce doi adolescenţi au fost mutilaţi de rechini, la doar câteva zeci de metri de plajă

Prima victimă, o fată de 13 ani, a rămas fără antebraţul stâng şi a suferit răni şi pe picioare. Atacul a avut loc la doar 20 de metri în larg. Fata a reuşit să ajungă la mal şi s-a prăbuşit însângerată, în faţa oamenilor îngroziţi.

O oră şi 20 de minute mai târziu, un băiat de 16 ani a fost şi el atacat, la vreo trei kilometri depărtare, dar la aceeaşi distanţă de mal. Colţii rechinului i-au secţionat braţul stâng mai sus de cot.

Cu trei zile mai devreme, o altă fetiţă fusese şi ea atacată de un rechin, dar scăpase doar cu răni uşoare, în acelaşi sector de plajă, foarte căutat de turişti şi pescari. Reprezentanţii autorităţilor susţin că atacurile sunt cu totul ieşite din comun.

Oficialităţile recunosc că, după primul atac, ar fi trebuit să avertizeze asupra pericolului. O fac acum, când, pentru cei doi tineri schilodiţi, este prea târziu.

Plaja nu a fost, totuşi, închisă dar oamenii veniţi, cu copiii, să se bucure de soare nu mai au nevoie de avertismente.

Specialiştii încearcă să afle dacă acelaşi rechin a comis ambele atacuri şi, bineînţeles, să elimine pericolul, dar agresorul va fi greu de depistat în imensitatea oceanului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi adolescenţi au fost mutilaţi de rechini pe o plajă din SUA