Antena Meniu Search
x

Doi băieţei în vârstă de doi şi trei ani, găsiţi goi şi înfometaţi, după ce mama a plecat şi i-a lăsat închişi în casă fără apă şi mâncare

Doi copii în vârstă de 2 şi trei ani au fost găsiţi goi, înfometaţi, după ce mama lor i-ar fi închis într-o cameră murdară, în condiţii improprii, fără apă sau mâncare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.11.2020, 17:30

Doi băieţi îmbrăţişaţi, privind la geam
Copii găsiţi goi şi înfometaţi, după ce mama i-a lăsat singuri în casă - iStock | Getty Images
  • Femeia a fost arestată pentru neglijenţă şi periclitarea bunăstării copiilor.
  • Cei doi băieţi au fost găsiţi de poliţie în condiţii improprii.

Vecinii au fost cei care au alertat poliţia, după ce l-au văzut pe unul dintre copilaşi atârnând la fereastra casei cu două etaje. Oamenii legii au făcut descoperirea tulburătoare vineri după-amiază în Toronto, Ohio.

Mama lor, Marcisha Ortiz, în vârstă de 27 de ani, a părăsit apartamentul la 5 dimineața în acea zi pentru a merge la muncă, lăsându-i pe băieți nesupravegheaţi, fără mâncare sau apă din seara de Ziua Recunoștinței într-o cameră murdară, cu o singură saltea și foarte mult gunoi.

Imagini șocante au fost filmate de oamenii legii şi au fost lansate în acest weekend de Departamentul de Poliție din Toronto. Videoclipul arată momentul în care ofițerii au fost nevoiţi să urce pe o scară pentru a intra în casă, unde au găsit copiii în vârstă de doi și trei ani.

Sergentul Derrick Piatt a descris „condițiile deplorabile” ca fiind „probabil una dintre cele mai groaznice case în care am fost vreodată, în cameră erau câteva sute de muşte”

Uşile erau închise cu un prelungitor înfăşurat în jurul mânerelor, poliţiştii fiind nevoiţi să taie cablurile pentru a putea pătrunde în încăpere.

Pusă în faţa faptului împlinit, femeia nu a fost în stare să ofere nicio explicaţie în ceea ce priveşte lăsarea micuţilor într-o stare deplorabilă, singuri, nemâncaţi.

„Nu ne-a dat niciun motiv, doar s-a uitat la noi și a declarat că nu știe” a mai spus sergentul Derrick Piatt.

Mama celor doi băieţei a fost arestată sub infracţiunea de periclitare a bunăstării copiilor, precum şi pentru deţinere de droguri şi neglijenţă.

Potrivit The Sun, copiii se află acum în custodia Serviciilor de Protecție a Copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi băieţei în vârstă de doi şi trei ani, găsiţi goi şi înfometaţi, după ce mama a plecat şi i-a lăsat închişi în casă fără apă şi mâncare