Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi în conacul în fața căruia a fost asasinat Gianni Versace în urmă cu 24 de ani

De Redactia Observator.
Publicat: 16.07.2021, 13:56.
Actualizat: 16.07.2021, 13:56

Doi bărbaţi care au fost găsiţi fără viaţă într-o cameră de hotel al fostului conac Gianni Versace, din Miami Beach. Cei doi s-ar fi sinucis, au transmis joi poliţiştii.

Hotel Versace

Hotel Versace

Profimedia

Poliţiştii din Miami Beach au fost anunţaţi de către personalul de serviciu despre găsirea cadavrelor, joi, în jurul orei locale 13:20, moment în care s-au deplasat la faţa locului unde au descoperit într-adevăr trupurile fără viaţă ale celor doi bărbaţi, transmite CNN.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Miami Beach, Ernesto Rodriguez, a declarat joi dimineață că anchetatorii cred că cei doi au murit prin sinucidere. "În acest moment, scena este cuprinsă în camera hotelului, iar detectivii au lansat o anchetă a morții. Cauza finală a decesului va fi stabilită de cabinetul medicului medical Miami-Dade", a declarat Rodriguez. Cei doi bărbații aveau 30, respectiv 31 de ani şi erau din Pennsylvania și New Jersey.

Celebrul designer a fost ucis chiar în curtea conacului său

Citește și:

Hotelul este fostul conac al renumitului designer de modă Gianni Versace. Designerul a cumpărat casa în anul 1992 şi a cheltuit 33 de milioane de dolari pentru renovare. În procesul de îmbunătăţire au fost incluse construirea aripii în partea de sud, construirea unei piscini şi amenajarea grădinii. Gianni Versace a fost ucis chiar în curtea casei sale, în urmă cu exact 24 de ani, pe 15 iulie 1997, iar proprietatea a fost vândută de către familia acestuia în anul 2000.

Bărbații au fost găsiți morți cu o zi înainte de a 24-a comemorare a morții lui Versace, dar nimic dintr-un raport al poliției nu indică o legătură cu crima de atunci.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.