Antena Meniu Search
x

Video Doi copii luați pe sus de o tornadă, cu cada în care erau adăpostiți, au fost găsiți în viață. Bunica a pus o Biblie lângă ei

În prag de sărbători, mii de americani caută prin ruine să-şi recupereze bunurile după ce casele le-au fost distruse de tornade. Sunt recunoscători că au scăpat cu viaţă. Doi copii de trei luni şi un an au scăpat miraculos după ce bunica lor i-a adăpostit într-o cadă şi i-a acoperit cu o pătură. Între timp, bilanţul morţilor a ajuns la 94. 

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 20:59

Vezi și

Camerele de supraveghere ale acestei bănci din Kentucky arată forţa tornadei. În doar câteva secunde, ferestrele au fost sparte şi mobilierul devastat. Fenomenul extrem a lovit şi casa unei femei din Mayfield care avea grijă de nepoţi. Când a văzut că se apropie prăpădul, şi-a adăpostit cei doi nepoţi într-o cadă, alături de perne şi pături, dar şi de o Biblie pentru a-i proteja.

Clara Lutz, bunică: Am auzit vijelia. Am simţit cum tremură toată casa. În următorul moment, cada a fost luată pe sus şi mi-a fost smulsă din mâini. Nu o mai puteam ţine. Mi-am zis: "Dumnezeule!"

Câteva clipe mai târziu, tot cartierul a fost ras de pe faţa pământului. Cada cu cei doi copii - un bebeluş de trei luni şi un băiat de 1 an - a fost smulsă din podea şi purtată de rafalele tornadei în curtea casei. Bunica a fost lovită de un rezervor de apă.

Clara Lutz: Mă uitam peste tot să văd unde ar putea fi cada. Nu aveam niciun indiciu despre unde ar putea fi copii. Tot ce îmi spuneam era: "Doamne, te rog adu-mi copii înapoi, în siguranţă! Te rog, te implor!"

Pe acelaşi subiect

Copiii, găsiți printre ruinele din curte

În cele din urmă, cei doi nepoţi au fost găsiţi în curtea din faţa casei de către un poliţist, sub cadă. Copilul de 1 an a scăpat teafăr, însă bebeluşul de trei luni avea o rană la cap. A fost transportat la spital şi este acum în afara oricărui pericol. Copiii au fost reuniţi cu părinţii lor, a căror casă a scăpat întreagă în urma tornadei.

Este însă printre puţinele finaluri fericite după ce zeci de tornade au lovit 8 state într-o singură noapte. În prag de sărbători, mulţi americani şi-au pierdut atât casele, cât şi membri ai familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi copii luați pe sus de o tornadă, cu cada în care erau adăpostiți, au fost găsiți în viață. Bunica a pus o Biblie lângă ei