Antena Meniu Search
x

Doi fraţi din SUA au sunat la 911 pentru a putea vorbi cu Moș Crăciun

Moş Crăciun este un om ocupat în această perioadă, tocmai de aceea, doi fraţi din Statele Unite au crezut că, sunând la serviciul de urgenţă ar putea să ia legătura cu el

Vezi și

Moş Crăciun este un om ocupat în această perioadă, tocmai de aceea, doi fraţi din Statele Unite au crezut că, sunând la serviciul de urgenţă ar putea să ia legătura cu el

În vârstă de 3, respectiv 6 ani, copiii ştiau că trebuie să sune la poliţie când întâmpină o problemă. Iar acum, urgenţa era ca Moşul să afle chiar din gura lor ce îşi doresc sub brad.

Brody şi Blake nu au vrut să piardă timpul scriind scrisori, mai ales că nu aveau siguranţa că vor ajunge la Polul Nord. Fraţii de 3, respectiv 6 ani au crezut că au mai multe şanse să îşi vadă dorinţele împlinite dacă vorbesc personal cu Moşul. De pe mobilul tatălui.

La telefon băieţii nu au apucat să îşi exprime cererile. S-au blocat când au auzit vocea operatorului. Nu semăna deloc cu cea a lui Moş Crăciun. Prin urmare, au închis. Cum numărul lor apărea în baza de date, poliţiştii au mers acasă la ei, ca să se asigure că totul este în regulă. Când au aflat motivul apelului, au decis să le mai îndulcească dezamăgirea. I-au invitat la secţie pe cei doi năzdrăvani, în vizită. Le-au oferit jucării, dulciuri dar şi o lecţie de responsabilitate.

Părinţii le-au mărturisit agenţilor că poartă o parte din vină. Le-au spus copiilor că, uneori, scrisorile către Moş Crăciun se mai rătăcesc pe drum. Şi atunci Moşul le cumpără ce consideră el de cuviinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Doi fraţi din SUA au sunat la 911 pentru a putea vorbi cu Moș Crăciun