Antena Meniu Search
x

Video VIDEO. Doi morți și trei răniți, după ce o Tesla a scăpat de sub control, ar fi mers singură cu viteză foarte mare. Momentul, surprins de camere

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite după ce o maşină Tesla, aparent scăpată de sub control, a mers cu viteză foarte mare în interiorul unui oraș, provocând un accident violent. Bărbatul care se afla la volan nu a mai putut stăpâni mașina și a lovit mai multe vehicule.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 21:46

Vezi și

Accidentul care a provocat moartea a doi oameni și a rănit alți trei s-a produs în Raoping, Chaozhou, provincia Guangdong din sudul Chinei.  Şoferul care conducea o Tesla, pe nume Zhan, a pierdut brusc controlul mașinii și a gonit cu viteză foarte mare mare timp de doi kilometri, lovind două motociclete și două biciclete, fapt care s-a soldat cu doi morți și trei răniți, relatează Global Times.

Mașina a început brusc să accelereze de una singură

Familia lui Zhan a raportat situația lui la Tesla. Poliția rutieră a exclus posibilitatea ca bărbatul să fi condus sub influența drogurilor și alcoolului și a menționat că vehiculul va fi supus unor teste.

Atunci când mașina se deplasa, a început brusc să accelereze de una singură, iar frânele nu au mai funcționat, lovind mai multe vehicule. În urma accidentului, șoferul unei motociclete și un elev de liceu care mergea cu bicicleta au fost spulberaţi, murind în urma rănilor grave. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tesla a răspuns duminică, spunând că videoclipul accidentului se potrivește cu datele descrise. Compania a spus că videoclipul accidentului a arătat că luminile de frână ale mașinii nu s-au aprins pe măsură ce vehiculul a accelerat, lucru care se potriveşte cu ce apare în raport, și că va oferi tot ajutorul necesar în cadrul anchetei.

Un alt accident similar s-a produs în China de Est

Jiangsu Broadcasting Corporation a raportat pe 7 noiembrie pe Weibo că un proprietar de Tesla pe nume Jing din Nanjing, provincia Jiangsu din estul Chinei a pierdut brusc controlul mașinii sale în timp ce conducea, pe 2 noiembrie. Acesta a reușit să oprească forțat mașina, lovindu-se ușor de parapeți. 

Centrul Tesla din Nanjing a spus că viteza maximă a atins 150 de kilometri pe oră, iar întrerupătorul electric a fost acționat fără frâne, în timp ce Jing a subliniat că a călcat pe frâne și a sperat ca mașina să reacționeze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » VIDEO. Doi morți și trei răniți, după ce o Tesla a scăpat de sub control, ar fi mers singură cu viteză foarte mare. Momentul, surprins de camere