Meniu
Search
x

Doi părinți și-au abandonat fetița de 3 ani în mașină și au plecat la picnic. Martorii au alertat carabinierii după ce i-au auzit țipetele

Un cuplu din Italia este acuzat de neglijență, după ce părinții și-au lăsat fetița de trei ani singură în mașină, în timp ce ei se aflau la picnic în parc. Trecătorii au auzit-o pe micuță plânggând și au alertat autoritățile, potrivit Corriere di Bologna

De Redactia Observator la 27.06.2022, 19:23

O femeie și un bărbat, de 39, respectiv 42 de ani, au fost acuzați de neglijență după ce și-au lăsat fiica de 3 ani, singură în mașină, în timp ce ei se aflau la picnic în parcul Vilei Ghigi. Autovehiculul era parcat la doar câțiva metri de locul unde se relaxau cei doi, dar lăsat în soarele arzător. 

Mai mulți trecători au auzit plânsetele micuței și au alertat autoritățile. Martorii povestesc că fetița plângea de 10 minute fără ca cineva să vină să verifice dacă e bine. Mama copilului le-a explicat carabinierilor că micuța dormea și nu a vrut să o trezească, dar mergea periodic să o verifice.

Însă, polițiștii nu s-au lăsat înduplecați de explicațiile femeii, iar acum cei doi părinți vor fi obloigați să dea explicații în fața legii.

Tragedie în Franța. Copil găsit decedat în mașină

Un băiețel de 14 luni a murit, după ce tatăl său a uitat să-l lase la creșă. Copilul a rămas blocat în mașină, la temperaturi insuportabile, fiind găsit după 10 ore. 

Tatăl trebuia să lase bebelușul la creșă în jurul orei 8.30 dimineața, înainte de a-și prelua postul la spital, unde este îngrijitor. Însă bărbatul a uitat acest lucru și s-a dus direct la muncă, unde și-a parcat mașina și și-a început lucrul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Doi părinți și-au abandonat fetița de 3 ani în mașină și au plecat la picnic. Martorii au alertat carabinierii după ce i-au auzit țipetele