Antena Meniu Search
x

Doi români, o femeie şi un bărbat, au fost arestaţi în Statele Unite şi împotriva lor s-au formulat 58 de capete de acuzare

Doi români, o femeie şi un bărbat, au fost arestaţi în Statele Unite şi împotriva lor s-au formulat 58 de capete de acuzare.

Doi români au fost arestaţi în Statele Unite

Doi români, o femeie şi un bărbat, au fost arestaţi în Statele Unite şi împotriva lor s-au formulat 58 de capete de acuzare. Alţi doi români, tot o femeie şi un bărbat, sunt căutaţi de poliţie.

Cei patru locuiau la aceeaşi adresă şi se ocupau cu furtul de pe cardurile de credit, dând mai multe lovituri în Florida, în câteva orăşele. Până la urmă au fost prinşi în Gonzalez, după ce poliţia i-a localizat într-un van Toyota.

Daniela Ştefania Ianev, 30 de ani, şi Daniel Nuţă, 24, au fost arestaţi. S-a descoperit că tânărul e ilegal în Statele Unite, în vreme ce femeia depusese actele de emigrare, dar nu avea 10.000 de dolari să achite, garanţie.

Asupra celor doi poliţiştii au găsit aproape 5.000 de dolari şi 57 de carduri bancare cadou, cu pin şi date de utilizare. În momentul arestării, cei doi aşteptau în maşină venirea de la un magazin a prietenilor lor, Marius Matei şi Cati Elinescu, ambii de 24 de ani. Aceştia au fugit şi sunt căutaţi.

Împotriva celor doi arestaţi s-au formulat 58 de capete de acuzare de fraudă fiscală şi furt electronic, valoarea pagumei stabilite deocamdată fiind de 22.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Doi români, o femeie şi un bărbat, au fost arestaţi în Statele Unite şi împotriva lor s-au formulat 58 de capete de acuzare