Antena Meniu Search
x

Doi suspecți de terorism, arestați la Sydney

Doi tineri de 15 şi 20 de ani au fost reţinuţi în urma unui raid al poliţiei din Sydney. Sunt acuzaţi de conspiraţie în vederea comiterii unui act terorist.

Vezi și

 Doi tineri de 15 şi 20 de ani au fost reţinuţi în urma unui raid al poliţiei din Sydney. Sunt acuzaţi de conspiraţie în vederea comiterii unui act terorist. Poliţia era pe urmele lor încă din decembrie anul trecut, când au început acţiunile de supraveghere. Alţi 3 suspecţi au fost de asemenea reţinuţi, în urmă cu mai multe luni.

Pe bărbatul de 20 de ani poliţiştii l-au reţinut în cursul unei intervenţii chiar la domiciliul lui. În cadrul aceluiaşi raid au arestat şi un adolescent de 15 ani. Potrivit anchetatorilor, cei doi plănuiau atacuri teroriste asupra unor clădiri guvernamentale, inclusiv asupra sediului central al Poliţiei Federale Australiene din Sydney.

Alături de ei sunt acuzaţi alţi trei suspecţi care sunt deja închişi. Toţi fac parte dintr-o reţea interceptată de forţele australiene încă de anul trecut din decembrie. Atunci au fost descoperite documente în care se plănuiau atacurile teroriste de pe teritoriul Australiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi suspecți de terorism, arestați la Sydney