Antena Meniu Search
x

Doi tineri logodiţi de 19 şi 22 de ani au pierit ţinându-se de mână, din cauza unui şofer vitezoman

Doi tineri logodiţi şi-au pierdut viaţa cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă, spulberaţi de un Cadillac condus de un şofer beat, cu 160 de kilometri pe oră. Cei doi îndrăgostiţi au pierit ţionându-se de mână.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.11.2020, 13:19

Tineri care merg îmbrăţişaţi pe stradă
Doi tineri logodiţi au murit ţinându-se de mână, din cauza unui şofer vitezoman - iStock | Getty Images
  • Incidentul a fost surprins de camere de supraveghere.
  • Anastasia a murit pe loc, logodnicul ei în drum spre spital.

Imaginile de pe o cameră de supraveghere au surprins momentul în care şoferul i-a lovit în plin pe Anastasia Zharchenko, în vârstă de 19 ani, și pe logodnicul ei, Daniil Sokratov, în vârstă de 22 de ani, pe o trecere de pietoni.

Incidentul șocant a avut loc în orașul Naro-Fominsk, la 70 de kilometri sud-vest de Moscova.

Un echipaj de paramedici a ajuns la fața locului la câteva minute după accident, unde Anastasia a fost declarată moartă.

În ciuda eforturilor depuse de medici, viitorul ei soț, Daniil a murit din cauza unei hemoragii cerebrale în ambulanţă, în drum spre spital.

Videoclipul realizat de o cameră de supraveghere a surprins momentul în care îndrăgostiţii treceau strada ţinându-se de mână, în momentul în care au fost izbiţi din plin de şoferul vitezoman.

După ce și-a dat seama ce a făcut, șoferul a încercat să fugă de la fața locului. Martorii îngroziți l-au oprit pe bărbatul aflat în stare de ebrietate și l-au predat poliției.

Tânărul cuplu nu avea nicio șansă să supraviețuiască, a declarat un martor, menţionând că maşina gonea cu peste 160 de kilometri pe oră.

Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din neglijenţă, iar dacă va fi găsit vinovat şi-ar putea petrece următorii şapte ani în spatele gratiilor.

Anastasia și Daniil s-au îndrăgostit la prima vedere în urmă cu un an și plănuiseră să se căsătorească peste câteva săptămâni, potrivit The Sun.

„Au visat să trăiască împreună, şi-au făcut planuri pentru viitor. Nu mai există nimic acum. Nici un plan. Fără viaţă" a declarat mama Anastasiei, Yiulia Limarenko.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi tineri logodiţi de 19 şi 22 de ani au pierit ţinându-se de mână, din cauza unui şofer vitezoman