Antena Meniu Search
x

Donald Trump, acuzaţii SURPRINZĂTOARE la adresa lui Barack Obama

Preşedintele Donald Trump l-a acuzat marţi într-un interviu pe predecesorul său, Barack Obama, că se află în spatele protestelor desfăşurate împotriva sa şi a scurgerilor de informaţii prin care s-ar dori compromiterea noii echipe de la Casa Albă

Preşedintele Donald Trump l-a acuzat marţi într-un interviu pe predecesorul său, Barack Obama, că se află în spatele protestelor desfăşurate împotriva sa şi a scurgerilor de informaţii prin care s-ar dori compromiterea noii echipe de la Casa Albă.

"Cred că preşedintele Obama se află în spatele lor, fără îndoială că oamenii săi sunt în spatele" acestor acţiuni, a afirmat Trump în interviul acordat programului matinal Fox&Friends.

El a mai spus că are unele bănuieli în legătură cu cine ar putea oferi presei informaţii secrete despre noua administraţie de la Casa Albă şi despre unele agenţii guvernamentale, amintind totodată că în toate aceste instituţii încă se mai află oameni din administraţia lui Obama. 

"Văd relatări cum că Donald Trump nu a dispus ocuparea a sute de posturi, dar acest lucru se datorează, în multe cazuri, faptului că nu dorim să ocupăm aceste posturi", a indicat noul preşedinte american.

Pe acelaşi subiect

Anterior, liderul de la Casa Albă a promis că va reduce numărul funcţionarilor publici, dar presa şi unii comentatori sunt surprinşi de întârzierea numirilor pentru unele posturi de rang înalt, inclusiv în Departamentul de Stat şi în Departamentul Apărării. 

Conform relatărilor din presă, Departamentul de Stat va fi una dintre instituţiile afectate de reducerile de cheltuieli publice necesare pentru suplimentarea bugetului apărării cu 54 de miliarde de dolari.

În interviul acordat marţi dimineaţă, Donald Trump a vorbit şi despre o informaţie apărută în publicaţia Politico cu privire la verificarea verificarea telefoanelor mobile ale personalului Casei Albe de către purtătorul de cuvânt Sean Spicer, care ar fi încercat astfel să-i descopere pe cei care transmit presei informaţii confidenţiale.

"Eu aş fi făcut-o într-un alt mod, dar sunt de acord cu el", a spus liderul de la Casa Albă.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, acuzaţii SURPRINZĂTOARE la adresa lui Barack Obama