Antena Meniu Search
x

VIDEO Un jucător a marcat de 11 ori în propria poartă, într-un meci cu 20 de autogoluri

Scene de-a dreptul suprarealiste la un  meci de bandi din Rusia, unde cele două echipe şi-au marcat 20 de autogoluri, pentru a evita... victoria.

Scene de-a dreptul suprarealiste la un  meci de bandi din Rusia, unde cele două echipe şi-au marcat 20 de autogoluri, pentru a evita... victoria.

Sport de iarnă practicat masiv în Rusia, bandi are un campionat extrem de puternic, echipele din zona siberiană fiind cele mai cunoscute. Duminică, în Superligă, Vodnik Arkhangelsk a jucat pe teren propriu cu Baikal-Energia, cele doupă formţii dorind să piardă, pentru a evita în play-off campioana en titre.

Cu 22 de minute înainte de final scorul era egal, 0-0, moment în care Oleg Pivovarov a început recitalul autogolurilor. A marcat de trei ori consecutiv în propria poartă, dar oaspeţii au avut imediat reacţie şi au marcat triplu, dar tot în propria poartă.

Vodnik a avut ultimul cuvânt pe teren, tot prin Piovavarov, acesta înscriind de alte opt ori consecutiv în poarta proprie şi pierzând astfel cu 9-11. Federaţia rusp de bandi a deschis o anchetă şi e posibil sp excludă din campionat ambele echipe.

Bandi este un sport de iarnă înrudit cu hocheiul. Se joacă însă pe un teren în aer liber, îngheţat, cu o suprafaţă mult mai mare decât cel de hochei, şi cu o minge rotundă, nu cu un puc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » VIDEO Un jucător a marcat de 11 ori în propria poartă, într-un meci cu 20 de autogoluri