Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump contestă amenda de 355 de milioane de dolari. Procesul ar putea dura minim un an

Donald Trump contestă amenda de 355 de milioane de dolari în dosarul de fraudă fiscală în care e acuzat că a şi-a supraevaluat imperiul imobiliar pentru a-şi asigura condiţii mai bune de împrumuturi în bănci. 

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 11:11

Vezi și

Procesul civil a început în urmă cu doi ani, când un politician democrat l-a acuzat pe fostul lider de la Casa Albă că şi-ar fi umflat valoarea proprietăţilor cu aproximativ 3 miliarde şi jumătate de dolari, în rapoartele financiare furnizate instituţiilor bancare de la care dorea să mai obţină fonduri.

Donald Trump contestă amenda de 355 de milioane de dolari 

Dacă magistraţii îi vor respinge contestaţia, Donald Trump îşi va vedea averea diminuată substanţial, mai ales că - potrivit verdictului iniţial - nu va mai avea voie să facă afaceri în tot statul New York pentru o perioadă de trei ani. Nu discutăm doar de conducerea propriu zisa a corporaţiei, ci şi de împrumuturi pe care ar fi putut să le facă în băncile autorizate.

De asemenea, la Trump Organization a fost desemnat un organ de supraveghere financiară cu puteri sporite. Apelul lui Donald Trump ar putea face obiectul unui proces minimum un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Donald Trump contestă amenda de 355 de milioane de dolari. Procesul ar putea dura minim un an