Antena Meniu Search
x

Donald Trump, baie de mulțime la Casa Albă, după ce a aflat că nu mai este contagios

Donald Trump nu mai este contagios şi a celebrat acest lucru cu o baie de mulţime la Casa Albă. Sute de oameni au venit să îşi arate susţinerea, iar preşedintele american le-a promis că vom scăpa de pandemie. Alegerile din Statele Unite sunt peste trei săptămâni, însă Donald Trump nu stă prea bine în sondaje. Joe Biden are un avans şi de peste 10 procente în preferinţele alegătorilor.

de Redactia Observator

la 12.10.2020, 00:22

Vezi și
  • Liderul de la Casa Albă este într-o cursă contra-cronometru după voturile americanilor
  • Mai sunt aproxiamtiv 3 săptămâni până la alegeri

Un gest triumfător cu care Donald Trump deja ne-a obişnuit. Preşedintele a ieşit la balconul Camerei Albastre şi şi-a scos masca în uralele susţinătorilor.

Raportul medicului Casei Albe arată că după 10 zile de la apariţia simptomelor, liderul de la Casa Albă nu mai este contagios, deci nu exista niciun risc să mai transmită virusul.

Donald Trump, preşedinte SUA: Mă simt minunat. Nu ştiu, voi cum vă simţiţi?

Peste o mie de susţinători adunaţi pe peluza sudică a Casei Albe au aplaudat frenetic discursul preşedintelui, înghesuiţi umăr la umăr, cu şepci roşii pe cap şi măşti de protecţie pe feţe.

Asemenea lui Trump, oamenii nu se tem de virus deşi cu o zi înainte, Statele Unite au înregistrat cel mai mare număr de noi infectări din ultimele două luni.

Donald Trump, preşedintele SUA: Naţiunea noastră va învinge acest teribil virus din China. Producem terapii şi medicamente puternice şi îi vindecăm pe cei bolnavi.

Donald Trump s-a folosit de primul eveniment public pentru a convinge minorităţile latino şi afroamericane, de regulă votanţi ai democraţilor, că el este cea mai bună alegere.

Donald Trump: Democraţii conduc periferiile şi cartierele sărace din America de 100 de ani şi politicile lor nu au adus decât dezastru, sărăcie şi probleme. Somnorosul Joe Biden i-a trădat pe negri şi latino-americani. Dacă vă închipuiţi că poate conduce această ţară, vă înşelaţi.

Liderul de la Casa Albă este într-o cursă contra-cronometru după voturile americanilor. Mai sunt aproxiamtiv 3 săptămâni până la alegeri şi în cele mai multe sondaje de opinie Biden are un avans confortabil.

Deşi nu este complet refăcut după boală, Donald Trump va avea luni primul miting electoral, în Florida. Aşa că baia de mulţime de la Casa Albă a fost restartul perfect pentru campania electorală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, baie de mulțime la Casa Albă, după ce a aflat că nu mai este contagios