Antena Meniu Search
x

Donald Trump a încălcat protocolul și a dezvăluit ce a vorbit cu Regina Marii Britanii

Donald Trump a încălcat protocolul Casei Regale în cursul vizitei sale în Marea Britanie. Președintele american a dezvăluit presei ce a vorbit cu Regina Elisabeta în cursul întrevederii cu suverana.

Donald Trump, Melania și Regina Elisabeta a Marii Britanii
Donald Trump și soția sa Melania pozează alături de Regina Elisabeta în cursul vizitei la Windsor, în iulie 2018 - Reuters

Donald Trump a încălcat protocolul Casei Regale în cursul vizitei sale în Marea Britanie. Președintele american a dezvăluit presei ce a vorbit cu Regina Elisabeta în cursul întrevederii cu suverana.

Înainte de a părăsi Marea Britanie pentru un summit în Finlanda cu preşedintele rus Vladimir Putin, Trump a încălcat protocolul regal britanic făcând publice detalii ale conversaţiei pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a despre complexitatea Brexitului.

Întrebat dacă a discutat cu regina despre Brexit atunci când s-au întâlnit la Castelul Windsor, vineri, Trump a spus: „Am discutat. A spus, şi are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu s-a gândit cât de complexă va fi... Toată lumea se gândea: ‚Este simplu, suntem alături de ei sau nu sau să vedem ce va fi”.

Președintele american a lăudat-o pe Regina Elisabeta. „Este o femeie incredibilă, este foarte ageră, este atât de frunoasă.. Când spun frumoasă – în interior şi în exterior. Aceasta este o femeie frumoasă. Este o persoană foarte specială”.

Întrebat dacă simte că regina l-a plăcut, Donald Trump a răspuns: „Nu vreau să vorbesc în numele ei, însă pot să vă spun că mie mi-a plăcut de ea. De obicei, asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea”.

Donald Trump a vizitat Marea Britanie după ce a fost la Bruxelles, la summitul NATO.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a încălcat protocolul și a dezvăluit ce a vorbit cu Regina Marii Britanii