Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump, verdict usturător. Este obligat să plătească daune de 83,3 milioane de dolari jurnalistei E. Jean Carroll, în procesul de defăimare şi abuz

S-a decis! Donald Trump este bun de plată. Republicanul trebuie să-i achite daune de peste 80 de milioane de dolari jurnalistei şi scriitoarei E. Jean Carroll, în procesul de defăimare şi abuz. Juraţii tribunalului din Manhattan au deliberat timp de aproape de trei ore. Când a fost pronunţat verdictul, Trump nici măcar nu se mai afla la proces. 

de Redactia Observator

la 27.01.2024, 10:58

Vezi și

Aşa cum i-a obişnuit pe judecători, Donald Trump a dat dovadă de un comportament coleric în timpul procesului intentat de scriitoarea E. Jean Carroll. Republicanul nu a mai aşteptat verdictul şi a ieşit furios din sala de judecată cu jumătate de oră înainte de pronunţarea deciziei. Similar s-a comportat şi ieri, când a petrecut doar trei minute în boxa martorilor şi... a negat cu fermitate că a abuzat-o sexual și defăimat-o pe scriitoare. 

Verdict usturător pentru Donald Trump

Este un câştig considerabil pentru jurnalista E. Jean Carroll, căreia Trump îi datorează acum 83,3 milioane de dolari. Scriitoarea de 80 de ani a ieşit de la proces cu zâmbetul pe buze, împreună cu echipa ei. În schimb, în tabăra lui Trump, spriritele s-au încins.

Alina Habba, avocata lui Donald Trump: Vom contesta decizia imediat. Vom scăpa de acest juriu ridicol. Și vreau să vă reamintesc tuturor un lucru: voi continua să lupt alături de Trump! Oricine are dreptul de a se apăra când este acuzat pe nedrept. Nu ne descurajăm, vom continua lupta şi vă asigur că nu am câștigat astăzi, dar, în final, vom învinge.

Pe acelaşi subiect

Identităţile juraţilor au rămas sub protecţia anonimatului

Procesul, al doilea la număr, vine după o plângere depusă de E.Jean Carroll împotriva declaraţiilor lui Donald Trump din vara lui 2019, când acesta ar fi negat că ar fi violat-o în anii '90, într-un vestiar din Manhattan. Pentru că procesul a stârnit un interes deosebit, s-au luat măsuri de înaltă securitate. Identităţile juraţilor au rămas sub protecţia anonimatului.

Ba mai mult, acestora li s-a recomandat să folosească nume false când vorbesc între ei, iar la tribunal au fost aduşi prin mijoace sigure, din locaţii nedezvăluite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, verdict usturător. Este obligat să plătească daune de 83,3 milioane de dolari jurnalistei E. Jean Carroll, în procesul de defăimare şi abuz