Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă când Dorel decide să demoleze o clădire

O scenă demnă de Cascadorii Râsului a fost filmată în Capitala Iordaniei. Operaținea de demolare a unei clădiri dezafectate are un final cu totul neașteptat.

Demolarea unei case în Iordania a avut un final cu totul haotic - Liveleak

O scenă demnă de Cascadorii Râsului a fost filmată în Capitala Iordaniei. Operaținea de demolare a unei clădiri dezafectate are un final cu totul neașteptat.

Casa dezafectată se afla pe o stradă aglomerată din capitala iordaniană Amman, iar echipa de muncitori, coordonată de un ”Dorel” local, a început demolarea la o oră de vârf.

Un cameraman amator a filmat cu insistență scena, parcă prevăzând haosul ce urma să se declanșeze. 

Clădirea era demolată cu ajutorul unui excavator. Utilajul a dărâmat câteva bucăți din imobil. Apoi, sub privirile uimite ale constructorilor, clădirea se prăbușește necontrolat, cu un zgomot uriaș.

În cădere, un stâlp de la rețeaua locală de electricitate este, de asemenea, pus la pământ, odată cu casa, iar cablurile de curent sunt rupte.

VIDEO: Operațiune eșuată de demolare a unei case, în Amman | Sursa: Liveleak

Demolarea casei a provocat și un incendiu

Un nor-monstru de praf acoperă toată strada, provocând debandadă în trafic. Atât trecătorii, cât și constructorii au fugit pentru a se adăposti.

De parcă nu a fost de-ajuns, un copac de pe marginea drumului a luat foc din cauza scurtircuitului provocat de ruperea cablurilor de curent electric. Focul amenința să cuprindă atât mașinile parcate, dar și o casă cu etaj vecină.

Nu este clar ce pagube a avut de suportat echipa de constructori. Isprava lor a ajuns însă pe net, și stârnește amuzamentul internauților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ce se întâmplă când Dorel decide să demoleze o clădire