Antena Meniu Search
x

Două fetițe au impresionat o lume întreagă pentru că s-au ținut de mână la naștere

Două surori gemene de peste Ocean care la naştere s-au ţinut de mână şi au înduioşat o lumea întreagă au împlinit şase luni. Sunt sănătoase tun şi o încântare pentru părinţi

Vezi și

Două surori gemene de peste Ocean care l-a naştere s-au ţinut de mână şi au îndoioşat o lumea întreagă au împlinit şase luni. Sunt sănătoase tun şi o încântare pentru părinţi

Şi inclusiv acum, ori de câte ori stau una lângă cealaltă, se ţin de mânuţe.

Jenna şi Jillian sunt gemene identice. Au împărţit acelaşi sac amniotic şi aceeaşi placentă. Un caz extrem de rar, unul la 10 mii de naşteri, spun specialiştii. Cu atât mai mult, momentul naşterii celor două fetiţe, în luna mai a acestui an, a fost unul teribil de emoţionant. Iar când s-au luat de mână, totul a căpătat o intensitate greu de imaginat.

Au trecut de şase luni de la acel moment. Iar fetele sunt la fel de atente şi de calde una cu cealaltă. Singura problemă a părinţilor este să le deosebească.

De fapt, Jillian poate fi deosebită de sora ei pentru că e un pic mai micuţă, cam 500 de grame diferenţa între ele iar Jillian are un semn din naştere deasupra ochiului stâng.

Oricum, părinţii celor două speră ca relaţia dintre ele să rămână la fel de apropiată şi când vor creşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Două fetițe au impresionat o lume întreagă pentru că s-au ținut de mână la naștere