Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două surori gemene identice s-au logodit cu iubitul pe care îl împart de mai bine de zece ani, în SUA

Două surori gemene identice, devenite faimoase în Australia după ce au declarat că mănâncă, dorm şi fac duş împreună, planifică să rămână inclusiv însărcinate în acelaşi timp cu logodnicul lor, un tânăr pe care îl împart în relaţie de mai bine de zece ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.06.2021, 16:09

Anna și Lucy DeCinque, în vârstă de 35 de ani, din Perth, au devenit virale pe internet datorită modului inedit în care au dezvăluit că îşi duc traiul. Surorile petrec fiecare moment împreună şi recent s-au logodit inclusiv cu partenerul lor, pe care îl împart de mai bine de 10 ani, mecanicul Ben Byrne, în vârstă de 40 de ani.

Viitoarele mirese şi-au făcut deja planuri pentru viitor, Anna dezvăluind că speră să rămână însărcinată în același timp prin FIV. Tânăra a menţionat că, dacă ar afla că este gravidă, sora ei Lucy “va trebui să rămână cu siguranţă însărcinată imediat”, astfel încât să poată continua să arate exact la fel.

Gemenele au discutat anterior dificultățile de a rămâne însărcinate simultan, recunoscând că ar fi o „provocare”.

“Mama noastră încearcă să ne convingă să naştem natural. Nu ştim cum va fi, dar clar va fi o provocare” a declarat Anna într-un interviu.

Planuri de nuntă...la dublu

Ben le-a invitat pe cele două surori la un picnic romantic, apoi le-a oferit inele de logodnă identice, în cadrul unei emisiuni televizate, menţionând că aşa îşi doreşte să ofere o dovadă de iubire şi să evidenţieze importanţa relaţiei lor speciale.

Cele două tinere au o poveste de dragoste cu acelaşi bărbat din 2012 şi aşteaptă cu nerăbdare să semneze actele de căsătorie, chiar dacă sunt conştiente că trebuie să călătorească peste hotare pentru acest pas, deoarece poligamia este interzisă în conformitate cu Australian Marriage Act 1961, potrivit Daily Mail.

Cei trei locuiesc în prezent în aceeaşi casă cu mama gemenelor, dorm în acelaşi pat şi împart aceeaşi cameră, menţionând astfel că relaţia lor specială nu poate fi împărţită sau ţinută la distanţă nici măcar pentru o clipă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Anna și Lucy sunt atât de apropiate încât merg la toaletă împreună și își cântăresc mâncarea pentru a se asigura că amândouă consumă exact aceeași cantitate.

„Când se duce la toaletă, vin cu ea; când face duș, vin cu ea. Numeşte un lucru şi îţi spun că noi îl facem împreună. Nu suntem niciodată departe una de cealaltă; nu cred că am funcţiona una fără cealaltă. Devenim anxioase gândindu-ne la separare; suntem legate”, a spus Anna pentru New York Post.

Gemenele identice DeCinque își prezintă viața extraordinar de interconectată în cadrul unui serial televizat, în SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Două surori gemene identice s-au logodit cu iubitul pe care îl împart de mai bine de zece ani, în SUA