Antena Meniu Search
x

Două persoane, lovite mortal de metrou la o staţie din Paris. Mecanicul şi martorii au ajuns la spital în stare de şoc

O nouă tragedie în Franţa. Două persoane au fost lovite mortal de metrou, în Paris, noaptea trecută. Victimele ar fi persoane fără adăpost, care erau în stare de ebrietate. Atât mecanicul garniturii, cât şi martorii accidentului au fost transportaţi la spital, în stare de şoc. 

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 11:14

Două persoane, lovite mortal de metrou la o staţie din Paris. Mecanicul şi martorii au ajuns la spital în stare de şoc
Două persoane, lovite mortal de metrou la o staţie din Paris. Mecanicul şi martorii au ajuns la spital în stare de şoc - Profimedia Images

În jurul orei local 0.45, la staţia de metrou Gaîté, din arondismentul 14, "două persoane au coborât voluntar pe şine înainte de a fi lovite de tren la intrarea în staţie", a precizat pentru AFP regia de transport a Parisului (RATP). Serviciile de urgenţă au intervenit, dar cele două persoane au fost declarate decedate. "O anchetă a fost deschisă de poliţie pentru a stabili circumstanţele exacte ale acestei tragedii", a adăugat RATP.

Martorii accidentului sunt în stare de şoc şi au fost preluaţi de serviciile de urgenţă, potrivit pompierilor. "Conducătorul metroului, şi el în stare de şoc, a fost luat în grijă de supraveghetorul său şi de pompieri. Testele sale de alcoolemie şi antidrog au fost negative", a precizat RATP, adăugând că o unitate de asistenţă pentru victime a fost "imediat înfiinţată", potrivit news.ro.

Cine sunt victimele

Potrivit informaţiilor Le Figaro, victimele ar fi două persoane fără adăpost care erau în stare de ebrietate.

Incidentul intervine la câteva zile după un alt accident şocant petrecut la metroul parizian. Sâmbătă, o femeie în vârstă de 46 de ani a murit la staţia Bel-Air, pe linia 6 a metroului din Paris. Victima ieşise în grabă din vagonul de metrou, dar geaca ei a rămas blocată în uşile trenului care s-au închis automat. Metroul a pornit foarte repede, iar femeia a rămas prinsă de tren. Serviciile de urgenţă au sosit rapid, dar a fost declarat decesul la mai puţin de o oră de la accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Două persoane, lovite mortal de metrou la o staţie din Paris. Mecanicul şi martorii au ajuns la spital în stare de şoc