Dragostea învinge coronavirusul: Au spus da, înainte ca mirele să fie intubat

De Monica Palade.
Publicat: 22.01.2021, 17:26.
Actualizat: 22.01.2021, 17:46

Dragostea învinge tot chiar şi coronavirusul. Cel puţin pentru un timp. Doi tineri din Marea Britanie, confirmaţi cu forme grave ale virusului, au decis să spună da, chiar înainte ca bărbatul să fie dus la intubare.

spital covid

Dragostea învinge coronavirusul: Au spus da, înainte ca mirele să fie intubat

Profimedia

Cei doi trebuiau să se căsătorească în luna iunie, dar la începutul acestui an, ambii au fost confirmaţi pozitiv, iar la scurt timp după rezultate, nivelul de oxigen a scăzut foarte tare. Aşa că tinerii au fost duşi la Spitalul Universitar Milton Keynes.

Cum starea de sănătate a bărbatului se înrăutăţea, asistentele au venit cu o propunere pentru cei doi îndrăgostiţi, Elizabeth Kerr şi Simon O'Brien. Să se căsătorească înainte ca bărbatul să ajungă la Terapie Intensivă.

O mică ceremonie înainte de coma indusă

Aşa că au organizat o mică ceremonie de nuntă, amânând mutarea lui Simon O'Brien la ATI cu o oră.

„Mi-au spus că nu ne vom putea căsători până la urmă, pentru că vor trebui să-l intubeze pe Simon și să-l pună sub picioare. Dar au rămas încă o oră. Și el doar s-a adunat în acel timp, suficient de mult pentru ca noi să ne căsătorim”, a declarat Elizabeth pentru Reuters.

La scurt timp după ce au spus Da, bărbatului i s-a indus coma. Din fericire, starea de sănătate a lui Simon s-a îmbunătăţit, iar cei doi s-au reunit în secţia Covid, unde acum speră să se recupereze total.

„A trebuit să mai aşteptăm pentru primul nostru sărut câteva zile”, a mai spus tânăra.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.