Antena Meniu Search
x

Părinţi distruşi de o tragedie: O fată de 12 ani, unicul copil al unei familii de români din Spania, a murit strivită, chiar în faţa şcolii (VIDEO)

O fetiță de origine română de doar 12 ani a murit după ce a fost lovită în cap de o ramură a unui copac chiar la ieşirea din școală. S-a întâmplat la Toledo, după o rafală puternică de vânt.

O fetiță de origine română de doar 12 ani a murit după ce a fost lovită în cap de o ramură a unui copac chiar la ieşirea din școală. S-a întâmplat la Toledo, după o rafală puternică de vânt. 

Serviciul de urgență a raportat accidentul în jurul prânzului, la ora locală 15:10, atunci când fata termina cursurile la şcoală. Ca urmare a impactului, copilul a ajuns în stare de inconștiență la spitalul din Toledo. Fetiţa era singurul copil al unei familii de români stabilită acolo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Provincia Toledo se află sub cod galben de vânt puternic, iar rafalele pot ajunge până la 70 de kilometri pe oră, potrivit agenţiei locale de meteorologie.

Sursa: El Digital CLM

CITEŞTE ŞI: Tânără ROMÂNCĂ RESPINSĂ de angajatorul spaniol, deși avea un CV IMPECABIL! Sindicatul muncitorilor confirmă o DISCRIMINARE clară

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Părinţi distruşi de o tragedie: O fată de 12 ani, unicul copil al unei familii de români din Spania, a murit strivită, chiar în faţa şcolii (VIDEO)