Antena Meniu Search
x

VIDEO: A ratat concursul de agilitate la care participa, dar s-a bucurat de fiecare clipă în ring. Numărul de dresaj al unui câine, VIRAL pe internet

Un terrier Jack Russell plin de energie a stârnit hazul prezentatorilor şi a spectatorilor ratând proba de agilitate din cadrul concursului canin la care a participat.

Un terrier Jack Russell plin de energie a stârnit hazul prezentatorilor şi a spectatorilor ratând proba de agilitate din cadrul concursului canin la care a participat.

Olly a fost filmat, duminică, în timp ce participa la un faimos concurs canin.

Imagini hilare îl arată pe căţeluş planând pe pământ după ce s-a lovit de unul dintre obstacolele pe care trebuia să le sară.

Înregistarea îl prezintă apoi, ridicându-se imediat de jos şi reluându-şi cursa plin de energie şi voie bună, dar...lipsit de precizie.

Pe acelaşi subiect

Câinele, salvat dintr-un adăpost britanic, a refuzat să urmeze indicaţiile stăpânului său, a ignorat alte obstacole care ar fi trebuit trecute şi a luat-o printr-un tunel în direcţia greşită.

La finalul numărului de dresaj, pe înregistrare comentatorul poate fi auzit spunând că acesta a fost cel mai bun număr pe care l-a văzut într-un asemenea concurs, de foartă multă vreme.

Citeşte şiCăţelul-CĂLUGĂR! Fratele Carmelo este un patruped care poartă mândru haine preoţeşti (VIDEO)

Deşi nu a obţinut un punctaj strălucit în competiţie, Olly a devenit viral pe internet.Numărul de dresaj al căţelului a fost vizualizat de peste trei milioane de internauţi.

Citeşte şiUn câine maidanez din România pune pe jar sute de britanici, care-l caută de zor. De ce e aşa special?

Citeşte şi: VIDEO: Un câine a "redecorat casa" în absenţa stăpânei. L-a găsit cocoţat în fotoliu, cu o expresie vinovată pe chip

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » VIDEO: A ratat concursul de agilitate la care participa, dar s-a bucurat de fiecare clipă în ring. Numărul de dresaj al unui câine, VIRAL pe internet