Antena Meniu Search
x

SOARTA NECRUTATOARE: Drama unei romance adoptata in SUA

Soarta se arata necrutatoare cu o orfana romanca. A fost diagnosticata cu HIV la scurt timp dupa ce a ajuns in America, in grija unei familii adoptive. A reusit sa surpavietuiasca miraculos, fara tratament, dar, ajunsa la 22 de ani, a primit o noua lovitura.

Vezi și

Viata incepe sa semene cu un film derulat inapoi pentru Steve si Cheryl. In 1990 infiau din Romania o copila de cateva saptamani. Eva Andrasi provenea dintr-un orfelinat din Timisoara. Analizele aratau ca e sanatoasa. Repetat in America, testul a aratat ca Eva, devenita, in acte, Lindsay Nagel, era infectata cu HIV.

Initial, parintii au urmat sfatul medicilor si copila a inceput tratamentul anti-HIV. Se simtea insa tot mai rau, asa ca, dupa aproape doi ani, Steve si Cheryl nu i-au mai dat medicamentele.

Lindsay a supravietuit dar familia trece acum prin aceeasi incercare ca acum 20 de ani. Romanca este mama unui baiat de aproape sase luni diagnosticat,si el, cu HIV. Are nevoie de tratament. Si, pentru ca autoritatile stiu istoricul familiei, au vrut sa ii ia copilul.

Aproape doua luni l-a tinut statul pe Rico. In cele din urma, bebelusul a fost redat familiei. Temporar. Autoritatile se tem ca nu va primi ingrijirile medicale de care are nevoie.

Un judecator din statul Minnesota va decide, in urmatoarele zile, daca bebelusul Rico va ramane in grija familiei sau a statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » SOARTA NECRUTATOARE: Drama unei romance adoptata in SUA