Antena Meniu Search
x

Video "Drum lin printre îngeri, suflet mic și frumos". Gabriela, fetița unor români din Italia, a murit pe patul de spital, la câteva ore după internare

Micuța Alessia Gabriela Nigel, fiica a doi români care locuiesc de ani buni în Sambuca di Sicilia, Italia, a murit la spitalul Giovanni Paolo II din Sciacca, unde fusese adusă de părinți cu febră mare. Copila a fost internată luni noapte și s-a stins a doua zi, pe 28 martie, în jurul orei 10 de dimineață. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.03.2023, 12:06

"Drum lin printre îngeri, suflet mic și frumos". Gabriela, fetița unor români din Italia, a murit pe patul de spital, la câteva ore după internare - palermo.repubblica.it / agrigentonotizie.it

Comunitatea din Sambuca di Sicilia este în stare de șoc după moartea fulgerătoare a micuței Alessia Gabriela. Iar părinții, copleșiți de durere, vor să înțeleagă cum a fost posibil să-și piardă fetița în decurs de câteva ore. Oamenii au depus o plângere la poliție, a fost declanșată o anchetă, iar adjunctul procurorului din Sciacca, Alberto Gaitto, a stabilit că sâmbătă va fi efectuată autopsia copilei, potrivit publicației Agrigento Notizie.

Carabinierii au intrat în posesia fișei medicale a fetiței și au audiat mai multe persoane, în așteptarea rezultatului autopsiei, care va stabili cauza morții.

Avocatul familiei Nigel: "Așteptăm autopsia"

Un rezultat așteptat și de avocatul angajat de familia fetiței.

Pe acelaşi subiect

Giacomo Cortese a declarat pentru Risoluto că pot fi lansate multe ipoteze, însă doar autopsia va lămuri ce a dus la moartea copilei. Potrivit lui Cortese, Alessia Gabriela a început să se simtă rău începând de vineri, 25 martie. "A început să se simtă rău vineri, 25 martie, și s-a stins în dimineața zilei de marți, 28 martie. În cele trei zile, copila a fost consultată de mai mulți medici. Ne putem gândi la multe ipoteze, însă doar autopsia va putea să lămurească asupra cauzei decesului. Trebuie să așteptăm", a spus Giacomo Cortese.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zi de doliu în Sambuca di Sicilia

Între timp, pe paginile de socializare ale multora dintre membrii familiei Nigel curg zeci de mesaje de condoleanțe. Moartea fulgerătoare a Alessiei a căzut ca un trăsnet pentru toți.

Primarul din Sambuca di Sicilia, unde locuiește de ceva vreme familia Nigel, a decis ca în ziua înmormântării fetiței, în oraș să fie declarată zi de doliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Drum lin printre îngeri, suflet mic și frumos". Gabriela, fetița unor români din Italia, a murit pe patul de spital, la câteva ore după internare