Antena Meniu Search
x

Video După 27 de ani de la asasinarea lui Tupac, poliţia din SUA a arestat un suspect. De ce ar fi comandat Keefe D moartea rapperului

După mai bine de 27 de ani de la moartea violentă a rapperului Tupac, poliţiştii au arestat un suspect. Bărbatul ar fi comandat uciderea artistului pentru că i-ar fi bătut nepotul într-un cazinou. De-a lungul anilor, s-ar fi lăudat în repetare rânduri pe Internet că nu va fi prins niciodată.

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 22:00

Vezi și

Tupac a fost omorât în timp ce aștepta la semafor pe un bulevard din Las Vegas. 4 focuri de armă au fost trase dintr-un sedan de culoare albă. După şase luni, rivalul său de pe Coasta de Est, rapperul Biggie Smalls, a fost și el ucis într-un atac în Los Angeles. Misterul morții celebrului star părea că va rămâne veşnic îngropat. În ambele investigații, apărea înca de atunci un nume comun: Duane Davis. Confirmarea a venit după aproape 30 de ani. 

Kevin McMahill, șerif, Las Vegas Metropolitan Police: "Timp de 27 de ani, familia lui Tupac Shakur a aşteptat dreptatea. Astăzi, suntem aici să anunţăm arestarea lui Duane Keith Davis, în vârstă de 60 de ani, cunoscut şi drept "Keefe D", pentru uciderea lui Tupac Shakur."

De ce ar fi comandat Keefe D moartea rapperului?

La începutul anilor 90, Duane Davis era liderul grupării de stradă Crips din oraşul Compton. Keefe D ar fi plănuit atacul după ce nepotul său s-a certat cu Tupac într-un cazino din Las Vegas. 

Pe acelaşi subiect

În mașina din care s-a tras asupra lui Tupac se afla și Duane Davis, alături de alți 3 suspecți. După 27 de ani, Keefe D este singurul suspect rămas în viață.  Mândria l-ar fi băgat pe Keefe D la închisoare, spun anchetatorii. A fost interogat în repetate rânduri şi, fără să-şi dea seama, a divulgat detalii sensibile despre moartea rapperului american. Mai mult, s-a şi lăudat pe Internet cu fapta. 

Greg Kading, fost detectiv: "Probabil a crezut că are imunitate. Nu a avut. Gura lui mare l-a băgat direct la închisoare."

Greg Kading, fost detectiv: "Nu a avut niciodat imunitate. El credea că are un anumit tip de imunitate şi asta i-a dat, credea el, protecţia necesară încât să se laude cu rolul pe care l-a avut în crimă."

Tupac Shakur avea 25 când a fost omorât şi era în culmea succesului. A scris o pagnă importană în istoria hip-hopului: A vândut peste 75 de milioane de albume la nivel mondial și a fost cap de afiș în filmele Juice sau Poetic Justice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » După 27 de ani de la asasinarea lui Tupac, poliţia din SUA a arestat un suspect. De ce ar fi comandat Keefe D moartea rapperului