Antena Meniu Search
x

Curs valutar

După 3 ani de relaţie a fost şocată. A aflat de ce STINGEA LUMINA când se iubeau

Timp de 3 ani o adolescentă din Marea Britanie a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un băiat pe care l-a cunoscut pe internet. Tânărul avea însă un mare secret. Când a aflat adolescenta despre ce este vorba a rămas fără cuvinte. "Am avut un şoc, nu pot să-mi revin nici acum", a spus tânăra.

de Redactia Observator

la 21.04.2014 , 16:11

 Fata de 16 ani s-a îndrăgostit de un băiat care susţinea că se numeşte Scott şi cu care vobea online. Cei doi chiar s-au întâlnit şi au întreţinut de câteva ori relaţii intime. Scott ar fi vrut chiar să o ceară de nevastă pe iubita lui.

Toate bune şi frumoase până într-o zi când adolescent a descoperit că băiatul seducător era o fată de 18 ani, pe nume Justine McNally. Aceasta şi-a minţit prietena, declarând că este băiat, ca să o convingă să întreţină relaţii intime. Ca să nu îşi dea seama că ceva…lipseşte, în timpul actului intim, Justine folosea un dispozitiv sexual legat de solduri.

Adevarul s-a aflat după 3 ani şi jumătate, după ce o prietenă de familie a găsit în ghiozdanul lui Justine jucăria erotică folosită.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnată la 3 ani de închisoare pentru înşelăciune.

foto: picdn.net

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » După 3 ani de relaţie a fost şocată. A aflat de ce STINGEA LUMINA când se iubeau