Antena Meniu Search
x

Video Elisabeta a II-a, o Regină a umorului. Transforma orice moment stânjenitor într-un episod amuzant

Britanicii suspină după Regina Elisabeta, dar îşi amintesc de ea cu zâmbetul pe buze. Cu un umor inteligent şi auto-ironică, transforma orice moment stânjenitor într-un memorabil episod amuzant. Cu povara unui regat pe umeri, avea nevoie de puţin ca să fie fericită. Iubea natura şi animalele. Trăia cu emoţie cursele de cai. Şi era naturală în orice făcea - chiar şi când a jucat alături de James Bond şi ursuleţul Paddington.

de Redactia Observator

la 10.09.2022, 21:46

Vezi și

Crescută cu simţul datoriei şi pregătită din copilărie să devină regină, Elisabeta a II-a şi-a servit poporul până la ultima picătură de energie. Cu nici 24 de ore înainte să se stingă, îl primea în audienţă pe noul premier, ca să nu lase detalii nepuse la punct. 

În spatele suveranei se ascundea şi o regină a stilului de viaţă britanic. Adora cursele de cai, avea propria rasă de cai şi verifica personal starea acestor animale. Între 1988 şi 2017, caii Reginei Elisabeta i-au adus un venit de aproape 10 milioane de dolari după ce au câştigat aproape cinci sute de concursuri. 

La fel de mult iubea o rasă de câini care au devenit simbolul familiei regale: corgi. Pe primul l-a primit la vârsta de 18 ani şi l-a luat cu ea în luna de miere. De atunci a crescut 14 generaţii, iar, la un moment dat, le-a angajat şi bucătar. 

În 2012, Regina a acceptat să devină o fată Bond, într-un film realizat cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra. Atunci a dat impresia că soseşte la ceremonia de deschidere... cu paraşuta.

Pe acelaşi subiect

Regina Elisabeta a II-a a fost o fire jucăuşă, cu zâmbetul pe buze

Umorul era una dintre legăturile ei cu prinţul consort Philip. Cu umorul ei spontan, Regina ţinea la distanţă orice gafă. În 2021, i-a făcut să râdă şi pe liderii prezenţi la summitul G7, de la Londra. 

Vedetă în toată lumea, Reginei Elisabeta nu îi mai rămânea să apară decât în cel mai popular film de animaţie britanic. Şi nu s-a ferit să joace alături de ursuleţul Paddington. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Elisabeta a II-a, o Regină a umorului. Transforma orice moment stânjenitor într-un episod amuzant