Antena Meniu Search
x

Elon Musk anunţă că va cumpăra Twitter până vineri. Ce le-a spus miliardarul bancherilor săi

Elon Musk a promis ieri că va încheia achiziţia Twitter Inc. în cadrul unei videoconferinţe cu bancherii care ajută la finanţarea tranzacţiei, relatează Bloomberg News

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 22:18

Elon Musk
Elon Musk va încheia acordul cu Twitter până la finalul săptămânii - Shutterstock

Băncile, care asigură finanţarea datoriei în valoare de 13 miliarde de dolari, au ajuns la un acord final şi sunt în curs de semnare a documentelor, unul dintre ultimii paşi înainte de a-i trimite banii lui Musk pentru a achiziţiona platforma de social media.

Elon Musk va încheia acordul la finalul săptămânii

Elon Musk i-a anunţat pe co-investitorii care s-au angajat să ajute la finanțarea achiziției sale de 44 de miliarde de dolari că intenționează să încheie acordul pentru cumpărarea companiei de social media până vineri, potrivit unei surse din interior.

Twitter este o platformă de social media fondată în 2006 de Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone şi Evan Williams şi are în prezent 396 de milioane de utilizatori. Aproximativ 700.000 de români au conturi pe această platformă, potrivit statisticilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Elon Musk anunţă că va cumpăra Twitter până vineri. Ce le-a spus miliardarul bancherilor săi