Antena Meniu Search
x

EMOŢIONANT! Prinţul Harry a vorbit pentru prima dată, după 19 de ani, despre pierderea mamei sale, Prinţesa Diana (GALERIE FOTO)

Prinţul Harry, în vârstă de 31 de ani, a mărturisit că regretă faptul că nu a vorbit niciodată despre cum l-a afectat moartea mamei sale, Prinţesa Diana.

Prinţul Harry, în vârstă de 31 de ani, a mărturisit că regretă faptul că nu a vorbit niciodată despre cum l-a afectat moartea mamei sale, Prinţesa Diana.

În anul 1997, când Prinţesa Diana a murit într-un accident auto, Prinţul Harry avea 12 ani. De atunci nu a vorbit niciodată în public despre pierderea mamei sale şi modul în care acea tragedie l-a afectat.

“Regret nespus că nu am vorbit niciodată despre pierderea mamei mele. Timp de 18 de ani din viaţa mea nu am vorbit niciodată. Mesajul-cheie al acestei întâlniri este că oricine poate fi afectat psihic. Fie că eşti un membru al familiei regale, fie că eşti soldat sau un star al fotbalului. Chiar nu are importanţă, toată lumea suferă”, a declarat Harry.

Familia regală a organizat un grătar la Kensington Palace pentru a susţine campania Heads Together, menită să atragă atenţia asupra problemelor psihice, iar în cadrul acestui eveniment, Prinţul Harry a stat de vorbă cu fostul fotbalist de la Manchester United, Rio Ferdinand, a cărui soţie a murit anul trecut din cauza cancerului.

“Este foarte uşor pentru cineva să se uite la o persoană precum Rio Ferdinand şi să spună: «Eşti plătit cu o mulţime de bani, eşti un fotbalist de succes, ai maşini de lux». Dar la sfârşitul zilei trebuie să înţelegem că soţia i-a fost smulsă de lângă el într-un stadiu incipient al vieţii pe care urmau să o trăiască împreună. Aşa că este normal să sufere, nu contează că are un loc de muncă minunat”, a spus Harry.

Acesta a continuat prin a explica faptul că este foarte important ca oamenii să vorbească despre suferinţele lor.

“Este în regulă să suferi, atâta timp când eşti dispus să vorbeşti despre acest lucru. Nu este nicidecum o dovadă de slăbiciune. Slăbiciunea intervine atunci când ai o problemă pe care nu o recunoşti şi nu încerci să o rezolvi.

Mulţi oameni sunt convinşi că dacă ai un loc de muncă, dacă eşti asigurat din punct de vedere financiar, dacă ai o familie şi o casă poţi suporta mai uşor o pierdere”, a mai adăugat cel mai tânăr copil al Prinţului Charles şi al Prinţesei Diana.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » EMOŢIONANT! Prinţul Harry a vorbit pentru prima dată, după 19 de ani, despre pierderea mamei sale, Prinţesa Diana (GALERIE FOTO)