Antena Meniu Search
x

Video Eurovision 2023: Ucraina și-a ales melodia într-un buncăr, cu măști de gaze și avertizări de atac nuclear

Muzică underground, la propriu. Ucrainenii şi-au ales melodia pentru Eurovision 2023 dintr-un buncăr. Preselecţia a avut loc într-o staţie de metrou folosită ca adăpost antiaerian. De la eveniment n-au lipsit măştile de gaze şi avertizările de atac nuclear. Speranţele câştigătorilor sunt mari. Vor să repete performanţa celor de la Kalush Orchestra. 

de Redactia Observator

la 18.12.2022, 21:29

Vezi și

Cu o "Inimă de oţel". Aşa vor să cucerească ucrainenii Europa anul viitor. Într-un adăpost antiaerian, transformat în scenă, muzica a răsunat mai tare ca oricând. Realitatea în care s-a desfăşurat preselecţia nu a fost, însă, uitată: dansatorii au purtat măşti de gaz, iar versurile melodiei au fost însoţite de semne pentru avertizare nucleară. 

Ucraina, prima țară care și-a ales melodia pentru concursul Eurovision din 2023

Pentru siguranţa participanţilor, competiţia va avea loc în Liverpool, chiar dacă ucrainenii au câştigat dreptul de a găzdui evenimentul, după ce ansamblul folk-rap Kalush Orchestra a ieşit pe primul loc în urma voturilor de anul acesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Eurovision 2023: Ucraina și-a ales melodia într-un buncăr, cu măști de gaze și avertizări de atac nuclear