Antena Meniu Search
x

EVACUARE DE URGENȚĂ la o grădină zoologică din Anglia: O îngrijitoare a fost UCISĂ de un tigru - UPDATE

Gradina zoologica Hamerton, din Anglia, a fost evacuata de urgență, din cauza unui incident grav. Un TIGRU a scăpat din cușcă și a atacat vizitatorii.

EVACUARE DE URGENȚĂ la grădina zoologică, după ce UN TIGRU A SCĂPAT DIN CUȘCĂ și a ATACAT VIZITATORII!

Update ora 21:00 - Autorităţile britanice au confirmat, luni seară, că o îngrijitoare a fost ucisă de un tigru la grădina zoologică Hamerton Wildlife Park din Cambridgeshire.

”Putem să confirmăm faptul că niciun animal nu a scăpat şi că membrii publicului sunt în siguranţă”, a declarat o purtătoare de cuvânt pentru poliţia din Cambridgeshire.

Se pare că femeia era într-o cuşcă pentru animale, atunci când tigrul a intrat într-o zonă unde nu avea acces şi a atacat-o. ”Din păcate, îngrijitoarea a murit pe loc. În niciun moment nu a scăpat animalul din cuşcă”, se arată într-un comunicat al poliţiei din Cambridgeshire.

Gradina zoologica Hamerton, din Anglia, a fost evacuata de urgență, din cauza unui incident grav. Un TIGRU a scăpat din cușcă și a atacat vizitatorii.

Mai multe echipaje de urgenta au ajuns la fața locului.

BREAKING: Hamerton Zoo in England evacuated due to serious incident, reports a tiger got loose & attacked visitors, emergency crew on scene pic.twitter.com/wT6aCJD6ly

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » EVACUARE DE URGENȚĂ la o grădină zoologică din Anglia: O îngrijitoare a fost UCISĂ de un tigru - UPDATE