Antena Meniu Search
x

Video Eveniment istoric la Sankt Petersburg. Marele Duce George şi logodnica sa şi-au unit destinele în faţa a 1500 de invitaţi

Eveniment istoric la Sankt Petersburg, unde a avut loc prima nuntă regală din Rusia după mai bine de un secol. Marele Duce George Mihailovici Romanov şi logodnica sa şi-au unit destinele în faţa a 1500 de invitaţi, cei mai mulţi aristrocraţi sosiţi din toată Europa.

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 21:48

Vezi și

Cei doi îndrăgostiţi au spus "Da" la catedrala Sfântul Isaac din fosta capitală imperială. Invitaţii au urmărit ceremonia religioasă cu mult entuziasm şi i-au primit cu ovaţii pe miri la ieşirea din biserică. De la catedrală, alaiul s-a deplasat la hotelul de cinci stele la care au fost cazaţi, unde cuplul a ţinut primul toast al zilei. 

Sărbătoarea a continuat la lăsarea serii cu un banchet fastuos la care cei 1500 de invitaţi au fost serviţi cu bucate alese, au dansat şi s-au bucurat de atmosfera creată de muzicieni. 

Mireasa, italianca Rebecca Virginia Bettarini, a schimbat ţinuta purtată la ceremonia religioasă cu o rochie împodobită cu sute de cristale, parcă desprinsă din basme. Pe cap a avut o coroană de diamante creată de bijutierul oficial al Împărătesei Franţei, Josephine Bonaparte. 

Printre invitaţi s-au numărat regina Sofia a Spaniei, prințul Rudolph și prințesa Tilsim din Liechtenstein, foştii monarhi ai Bulgariei, dar şi mulţi oameni de afaceri din Rusia.  

Pe acelaşi subiect

Invitat: Cred că e momentul ca societatea rusă nu neapărat să se gândească la faptul că are nevoie de o familie regală, dar să fii mândru de trecutul tău este mereu un lucru bun ca naţiune. Nu a fost niciodată în istorie o italiancă Mare Ducesă a Rusiei. Suntem martori la un eveniment cu adevărat unic. 

Cine este Marele Duce George Mihailovici Romanov

Marele Duce Romanov, în vârstă de 40 de ani, este strănepotul vărului ultimului ţar rus, Nicolae al II-lea, executat împreună cu soţia şi copiii de către bolșevici în 1918. 

Mirele a cunoscut-o pe Rebecca la Bruxelles, când a lucrat în parlamentul european. După şase ani petrecuţi împreună în Belgia, în 2018, cuplul s-a mutat în Rusia. A cerut-o de nevastă cu un inel de diamant şi rubine, primit cadou de la mama sa la vârsta de 18 ani. 

Vladimir Putin nu i-a felicitat pe proaspeţii căsătoriţi şi preferă ca Romanov, care lucrează la mai multe proiecte de caritate, să nu devină un jucător în viaţa politică rusă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Eveniment istoric la Sankt Petersburg. Marele Duce George şi logodnica sa şi-au unit destinele în faţa a 1500 de invitaţi