Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ATENTAT în Turcia. O maşină a EXPLODAT în faţa Tribunalului din Izmir. Momentul deflagraţiei, surprins de camerele video

O deflagraţie puternică s-a produs în urmă cu puţin timp în vestul Turciei. Potrivit CNN Turk, două maşini au explodat în faţa Tribunalului din Izmir.

de Redactia Observator

la 05.01.2017 , 16:48

O deflagraţie puternică s-a produs în urmă cu puţin timp în vestul Turciei. Potrivit CNN Turk, două maşini au explodat în faţa Tribunalului din Izmir.

UPDATE ora 16:29 - Cel puţin doi oameni, un poliţist şi un angajat al tribunalului, au murit în urma atacului lansat joi la Izmir, în vestul Turciei, relatează DHA.

Bilanţul răniţilor a crescut la 11, dintre care doi ofiţeri de poliţie.

Vezi și

Potrivit agenţiei Dogan, un al treilea atacator este căutat de poliţie. Suspectul poartă o haină neagră, căciulă albă şi are 1,65 - 1.70 metri înălţime. Potrivit unor informaţii apărute pe reţelele de socializare, ar fi vorba de o femeie.

Pe acelaşi subiect

Explozia ar fi fost o diversiune de la un atac ce urma să aibă loc în tribunal, scrie cotidianul Hurriyet, precizând că în zonă ar fi fost găsit un pachet suspect.

UPDATE ora 15:55 - CNN Turk anunţă că şi cel de-al doilea terorist a fost anihilat.

UPDATE ora 15:50 - Poliţia a evacuat locuitorii din zonă.

UPDATE ora 15:45 - În urma exploziei din faţa Tribunalului, poliţia s-a angajat într-un schimb de focuri cu doi terorişti, în urma căruia unul dintre atacatori a fost ucis.

----------------------------

Potrivit televiziunilor turce, în explozie au fost rănite mai multe persoane, însă nu există informaţii potrivit cărora ar fi decedaţi. 

Agenţia Dogan scrie că trei persoane au fost rănite în explozie, un terorist fiind ucis într-un schimb de focuri cu poliţia turcă.

Explozia a avut loc în parcarea tribunalului. 

Revenim cu detalii

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » ATENTAT în Turcia. O maşină a EXPLODAT în faţa Tribunalului din Izmir. Momentul deflagraţiei, surprins de camerele video