Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozii în estul Ucrainei. „Rusia vrea să lanseze al III-lea Război Mondial”

Situația din Ucraina este tot mai gravă. Astăzi au avut loc mai multe explozii în estul țării. Deflagraţiile s-au produs în Kramatorsk, unde o coloană de fum s-a ridică deasupra localităţii. În acest context, Rusia este acuzată că vrea să provoace "al treilea RĂZBOI MONDIAL".

de Redactia Observator

la 25.04.2014 , 16:44

 Presa rusă scrie că un elicopter s-ar fi prăbuşit pe aerodrom şi ar fi provocat deflagraţiile. Nu s-au înregistrat victime, dar incidentul nu face decât să sporească tensiunile în regiune.

Vasyl Krutov, șeful serviciului antiterorist din Ucraina, a declarat că elicopterul ar fi fost lovit cu un singur glonț, tras de un lunetist. "A lovit direct rezervorul de benzină și a avut loc o explozie", a spus acesta.

Premierul interimar al Ucrainei, Arseni Iaţeniuk acuză Rusia că vrea să provoace "al treilea RĂZBOI MONDIAL" și a îndemnat comunitatea internaţională "să se unească împotriva agresiunii ruseşti".

Articolul continuă după reclamă

„Tentativele de agresiune ale armatei ruseşti asupra teritoriului Ucrainei vor conduce la un conflict pe teritoriul Europei. Lumea nu a uitat al Doilea Război Mondial, iar Rusia vrea să lanseze al treilea război mondial”, a declarat acesta într-o şedinţă de Guvern.

"Susţinerea pe care Rusia o acordă teroriştilor în Ucraina constituie o crimă internaţională, iar noi îndemnăm comunitatea internaţională să se unească împotriva agresiunii ruseşti", a mai spus premierul interimar ucrainean.

La rândul său, Vladimir Putin, a afirmat că Rusia are nevoie de noi sisteme antirachete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Explozii în estul Ucrainei. „Rusia vrea să lanseze al III-lea Război Mondial”