Antena Meniu Search
x

Expoziţie dedicată serialului Friends, la 25 de ani de la difuzarea primului episod

Se împlinesc 25 de ani de la lansarea primului episod din seria Friends! Iar cu această ocazie Warner Bros a deschis în New York un muzeu dedicat serialului fenomen. Expoziţia va cuprinde 50 de obiecte care fac parte din recuzita serialului.

de Redactia Observator

la 06.09.2019, 17:40

Vezi și

Se împlinesc 25 de ani de la lansarea primului episod din seria Friends! Iar cu această ocazie Warner Bros a deschis în New York un muzeu dedicat serialului fenomen. Expoziţia va cuprinde 50 de obiecte care fac parte din recuzita serialului. Printre ele se numără şi celebra canapea portocalie sau curcanul lui Monica de Ziua Recunoştinţei.

Episodul în care Monica îşi pune pe cap curcanul de Ziua Recunoştinţei rămâne una dintre scenele emblematice din serialul Friends.

Iar acum - la 25 de ani de la lansarea primului episod - fanii vor avea ocazia retrăiască acele clipe. Curcanul va fi doar unul dintre obiectele expuse la muzeul din New York.

Oamenii vor putea admira masa de foosball din apartamentul lui Chandler şi Joey şi se vor putea relaxa pe canapeaua portocalie din cafeneaua Central Perk.

Tot acolo va fi recreată şi scena în care Ross, Chandler şi Rachel încearcă să urce canapeaua albă pe scări.

Fanele vor putea admira inclusiv cele cinci coafuri pe care Jennifer Aniston le-a avut de-a lungul filmărilor şi care au dat tonul noilor tendinţe din anii 90. În total 50 de obiecte din recuzita serialului vor fi expuse în muzeul din New York. Iar vizitatorii se vor putea poza alături de ele.

Expoziţia va rămâne deschisă publicului până pe 6 octombrie. Biletele scoase la vânzare au fost epuizate însă din primele trei ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Expoziţie dedicată serialului Friends, la 25 de ani de la difuzarea primului episod