Antena Meniu Search
x

Familia româncei abandonate la o morgă din Italia nu doreşte să mai audă de ea

Familie româncei abandonate la morga din Ferrara (Italia) nu doreşte să audă nimic despre tânăra de 35 de ani care şi-a găsit sfârşitul printre străini pentru că femeia şi-ar fi părăsit copiii în anul 2011 şi nu s-a mai întors acasă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.02.2019, 13:57

Românca abandonat la morga din Ferrara nu va fi înmormântată acasă
Românca abandonat la morga din Ferrara nu va fi înmormântată acasă - gazetaromaneasca.com

Familie româncei abandonate la morga din Ferrara (Italia) nu doreşte să audă nimic despre tânăra de 35 de ani care şi-a găsit sfârşitul printre străini pentru că femeia şi-ar fi părăsit copiii în anul 2011 şi nu s-a mai întors acasă.

Potrivit rudelor, Viorica Burtea, mamă a doi copii acum în vârstă de 14, respectiv 15 ani, a plecat în Italia în anul 2011 şi de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă.

Mai mult, familia româncei chiar a apelat, în anul 2016, la o emisiune TV pentru a o găsi pe femeie.

Reprezentanta unei case funerare din Italia a declarat pentru jurnaliştii de la Gazeta Românescă că a reuşit să ia legătura cu familia româncei, iar oamenii nu doresc să repatrieze trupul româncei abandonat la morgă, în Italia.

"Am cerut informații la poliția din Sinaia, care mi-a confirmat că femeia se născuse în localitate, la data de 1 septembrie 1984, dar că ultimul domiciliu figura la Câmpina. Acolo am găsit familia din partea soțului, adică socrii, cumnații și cei doi copii, de 14 și 15 ani. Din partea ei, nu mai există nicio rudă, părinții fiind decedați. Rudele cu care am reușit să iau legătura mi-au spus că nu vor să mai știe nimic de ea, nu vor să participe la transferul corpului și nici s-o înmormânteze. O căutaseră de ani de zile, în 2016 apelaseră chiar la o emisiune tv din Italia, dar nu au dat de ea. Din anul 2011 îi pierduseră orice urmă, iar de copiii ei nu mai întrebase nimic. Despre soțul ei ne-au spus că e la închisoare. O situație cu adevărat complicată", a declarat Alina Cărăbuş, reprezentanta Casei Funerare Diaconu pentru gazetaromaneasca.com.

În continuare, românca abandonată la morga din Ferrara va fi înmormântată în Italia, pe banii autorităţilor locale din Ferrara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Familia româncei abandonate la o morgă din Italia nu doreşte să mai audă de ea