Antena Meniu Search
x

George, un tânăr român din Londra, a murit, spulberat pe trecere de un BMW. Mesajul sfâşietor al mamei

Un român de 22 de ani a murit în Londra, spulberat de un BMW. Potrivit mamei sale, George Ciortan a fost lovit în timp ce traversa strada, pe trecere. Tânărul a murit în urma rănilor grave.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.02.2019, 13:02

Un român de 22 de ani a murit în Londra, spulberat de un BMW. Potrivit mamei sale, George Ciortan a fost lovit în timp ce traversa strada, pe trecere. Tânărul a murit în urma rănilor grave.

Accidentul s-a produs în weekend, pe 17 februarie, după ora locală 19.00, într-o intersecţie din Ilford, în estul Londrei.

Potrivit ziarului Ilford Recorder, George Ciortan a fost lovit de un BMW X5. Mama românului originar din Iaşi spune că băiatul traversa strada pe trecerea de pietoni.

Doctorii britanici au intervenit cu un elicopter medical, din cauza stării foarte grave în care se afla tânărul de 22 de ani. El a fost transportat la un spital, unde a murit câteva ore mai târziu.

Conform Essex Live, şoferul a oprit la locul tragediei, după impact şi este cercetat în stare de libertate. Accidentul este anchetat acum de poliţia londoneză, care a adresat şi un apel către martori, pentru a furniza informaţii despre cum s-a petrecut totul.

Pe trotuar, lângă locul impactului, prietenii şi rudele lui George au lăsat un altar cu lumânări, flori şi fotografii ale victimei.

Altar pentru George Ciortan la locul accidentului din Londra

Mesajul mamei românului

Moartea românului a fost confirmată şi de mama sa, într-o postare pe Facebook. În mesaj, ea face şi un apel de ajutor, pentru repatrierea tânărului, pentru a fi înmormântat în România.

"Având doar vârsta de 22 de ani, fiul meu a decedat în urma unui accident de maşină (pur şi simplu a fost lovit de un BMW Seria 5, în timp ce dorea să traverseze strada pe trecerea de pietoni, duminică. După ce a luptat pentru viaţa lui timp de mai multe ore, inima lui a cedat, pierduse mult sânge. (...) Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis că vrea să îl aibă lângă el", a scris în mesaj mama tânărului.

Trupul neînsufleţit al lui George este în prezent la morga Spitalului The Royal London Hospital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » George, un tânăr român din Londra, a murit, spulberat pe trecere de un BMW. Mesajul sfâşietor al mamei