Foto

Familie de români, la un pas de tragedie pe o șosea din Italia. Trei mașini implicate în accident, un șofer de 23 de ani a fost grav rănit

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 18.07.2021, 22:43.
Actualizat: 18.07.2021, 22:43

O familie de români a fost la un pas de tragedie, pe o șosea din Italia, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu alte două autoturisme, noaptea trecută, la Fossalta di Portogruaro, în Veneto. Un tânăr de 23 de ani a fost grav rănit și preluat cu un elicopter de la locul accidentului. 

Familie de români, la un pas de tragedie pe o șosea din Italia. Un tânăr de 23 de ani a fost rănit grav în accident

Familie de români, la un pas de tragedie pe o șosea din Italia. Un tânăr de 23 de ani a fost rănit grav în accident

trevisotoday.it

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.30, la Fossalta di Portogruaro, în Veneto, între un Ford Fiesta, un Audi A4 și o Dacia Duster. Familia de români, doi soți, copilul lor și una dintre bunici, cetățeni români cu domiciliul în provincia Rieti, se afla în mașina Audi A4. Toți patru au fost transportați la spitalele din Portogruaro și Latisana cu răni ușoare, scrie trevisotoday.it.

Un italian de 23 de ani a fost rănit grav în accident

În schimb, un tânăr italian de 23 de ani, care se afla în Fordul Fiesta împreună cu iubita lui, a fost grav rănit în accident și viața sa a fost pusă în pericol. Și tânăra a suferit răni grave și a fost transferată la spitalul Angelo, din Mestre, unde se află în stare stabilă.

În mașina Dacia Duster se aflau doi cetățeni francezi, în vârstă de 35 și 30 de ani, care nu au fost răniți.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproximativ trei ore. Pentru moment, nu au fost făcute publice cauzele care au dus la producerea accidentului

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.