Video

Farsa care a mobilizat toată poliția din Montreal

De Redactia Observator.
Publicat: 14.11.2020, 11:35.
Actualizat: 14.11.2020, 12:02

Operaţiune ca în filme a poliţiei din Montreal. Zeci de ofiţeri şi agenţi ai trupelor speciale canadiene au împânzit şi evacuat perimetrul din apropierea unei clădiri de birouri.

Poliţiştii înarmaţi până în dinţi au venit de urgenţă, după ce un apel la serviciile de urgenţă anunţa că angajaţii companiei au fost luaţi ostatici. După ore de panică şi agitaţie, totul s-a dovedit a fi o glumă proastă.

Maşini blindate, elicoptere, ofiţeri înarmaţi. A fost răspunsul în forţă al poliţiei canadiene după ce un apel la serviciile de urgenţă anunţa că angajaţii unei mari companii de jocuri video sunt ţinuţi ostatici în sediul din Montreal.

Vestea s-a răspândit şi printre angajaţii de la etajele superioare ale clădirii, care au fugit panicaţi pe acoperiş. Imaginile surprinse din elicoptere arătau panica zecilor de oameni care se refugiaseră acolo. Goniţi de poliţişti de pe străzile din apropiere, trecătorii priveau fascinaţi desfăşurarea de forţe.

Străzile din jurul clădirii au fost închise de poliţie, iar mai multe autobuze au fost trimise pentru a transporta persoanele evacute din companie. După ampla operaţiune a poliţiei, care a durat câteva ore, agenţii au realizat că lipseau agresorii. Totul fusese o farsă jucată serviciului de urgenţă.

Într-un final, poliţia a anunţat prin comunicate oficiale, dar şi pe Twitter, că operaţiunea a fost finalizată, iar străzile sunt sigure. Acum va urma o anchetă pentru depistarea celui care a făcut gluma proastă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.