Antena Meniu Search
x

Video Farsa care a mobilizat toată poliția din Montreal

Operaţiune ca în filme a poliţiei din Montreal. Zeci de ofiţeri şi agenţi ai trupelor speciale canadiene au împânzit şi evacuat perimetrul din apropierea unei clădiri de birouri.

de Redactia Observator

la 14.11.2020, 12:02

Vezi și
  • Străzile din jurul clădirii au fost închise de poliţie.
  • Mai multe autobuze au fost trimise pentru a transporta persoanele evacute din companie.

Poliţiştii înarmaţi până în dinţi au venit de urgenţă, după ce un apel la serviciile de urgenţă anunţa că angajaţii companiei au fost luaţi ostatici. După ore de panică şi agitaţie, totul s-a dovedit a fi o glumă proastă.

Maşini blindate, elicoptere, ofiţeri înarmaţi. A fost răspunsul în forţă al poliţiei canadiene după ce un apel la serviciile de urgenţă anunţa că angajaţii unei mari companii de jocuri video sunt ţinuţi ostatici în sediul din Montreal.

Vestea s-a răspândit şi printre angajaţii de la etajele superioare ale clădirii, care au fugit panicaţi pe acoperiş. Imaginile surprinse din elicoptere arătau panica zecilor de oameni care se refugiaseră acolo. Goniţi de poliţişti de pe străzile din apropiere, trecătorii priveau fascinaţi desfăşurarea de forţe.

Străzile din jurul clădirii au fost închise de poliţie, iar mai multe autobuze au fost trimise pentru a transporta persoanele evacute din companie. După ampla operaţiune a poliţiei, care a durat câteva ore, agenţii au realizat că lipseau agresorii. Totul fusese o farsă jucată serviciului de urgenţă.

Într-un final, poliţia a anunţat prin comunicate oficiale, dar şi pe Twitter, că operaţiunea a fost finalizată, iar străzile sunt sigure. Acum va urma o anchetă pentru depistarea celui care a făcut gluma proastă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Farsa care a mobilizat toată poliția din Montreal