Antena Meniu Search
x

Fată de 12 ani din Scoția, spulberată de o mașină în care se afla chiar tatăl ei

Caz tragic în Scoția. O fată de doar 12 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină în care se afla chiar tatăl ei. Bărbatul era pe scaunul din dreapta atunci când autoturismul a spulberat-o pe adolescentă.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 16:47

Caz tragic în Scoția. O fată de doar 12 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină în care se afla chiar tatăl ei. Bărbatul era pe scaunul din dreapta atunci când autoturismul a spulberat-o pe adolescentă.

Impactul a fost atât de puternic, încât Abbie McLaren a fost aruncată la propriu peste stradă. Atât tatăl ei, cât și șoferul mașinii, s-au îndreptat imediat spre tânără și au sunat la Urgențe.

Deși medicii au făcut tot posibilul să o salveze, copila a încetat din viață.

Accident în Scoția, o fată de 12 ani a murit

"Mă uitam la televizor când am auzit o bubuitură puternică și m-a dus să văd despre ce este vorba. Bărbatul din scaunul pasagerului din dreapta s-a dat jos din mașină. Stătea complet înghețat, nu putea să se miște și să spună nimic. Șoferul a început imediat să țipe și să întrebe dacă știe cineva manevre de resuscitare", a povestit un martor ocular.

Vestea tragică s-a răspândit rapid, după ce bunica fetei a postat un mesaj emoționant pe Facebook, la scurt timp după accident.

"O parte din sufletul meu a murit odată cu ea"

"Inima mea a fost ruptă în bucăți și nu pot exprima ce simt pentru nepoata mea, a fost luată dintre noi atât de tânără și de frumoasă. Vor avea grijă îngerii de ea, de acum înainte, ne va fi dor, o parte din sufletul meu a murit odată cu ea", a scris femeia, pe rețeaua de socializare. 

Fata accidentată mortal avea doar 12 ani

Mătușa fetei a creat o pagină GoFundMe, cu scopul de a strânge bani pentru familia îndoliată. În scurt timp apropiații au donat peste 3.000 de euro. 

Potrivit Daily Record, șoferul, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat de polițiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Fată de 12 ani din Scoția, spulberată de o mașină în care se afla chiar tatăl ei