Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fată de 15 ani, încătuşată de un judecător pentru că adormise în timpul unei excursii la tribunalul din Detroit

Un judecător din Detroit a fost suspendat deoarece a forțat o fată de 15 ani să poarte cătușe și o uniformă de închisoare. Adolescenta părea că a adormit în timpul unei excursii la tribunalul din Detroit, iar judecătorul a încercat să-i dea o lecție.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 10:22

- 36th District Court

Judecătorul tribunalului Kenneth King a spus că nu-i place "atitudinea" Evei Goodman și că vrea să-i arate "cum trebuie să se comporte într-o sală de judecată", potrivit BBC.

Fata aflată în excursie, încătuşată

Adolescenta se afla în vizită la Judecătoria Sectorului 36 într-o excursie organizată de o organizație de caritate. Judecătorul a explicat că a încercat să le arate copiilor cât de grav este să ajungi în fața instanței, relatează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

"Voi face tot ce trebuie făcut pentru a-i ajuta pe acești copii să înțeleagă și să mă asigur că ei nu ajung în fața mea", a transmis judecătorul. Imaginile cu fata încătușată și în haine de închisoare au stârnit dezbateri publice. Mama fetei a protestat, iar superiorii judecătorului au deschis o anchetă.

Judecătorul-șef William McConico a declarat că a efectuat o „investigație internă rapidă și amănunțită” a incidentului și a decis să-l retragă temporar pe King din cazurile sale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Fată de 15 ani, încătuşată de un judecător pentru că adormise în timpul unei excursii la tribunalul din Detroit