Antena Meniu Search
x

O femeie dă vina pe un cult extraterestru pentru că şi-a împuşcat mortal iubitul

O femeie acuzată că şi-a împuşcat mortal iubitul a dat vina pe un cult extraterestru apocaliptic care s-a întors împotriva lor. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.03.2019, 13:36

O femeie acuzată că şi-a împuşcat mortal iubitul a dat vina pe un cult extraterestru apocaliptic care s-a întors împotriva lor. 

Barbara Rogers, în vârstă de 42 de ani, şi-a ucis prietenul, pe Stephen Mineo, la domiciului lor din Tobyhanna, Pennsylvania. Conform cercetărilor, chiar bărbatul i-ar fi cerut să apese trăgaciul.  

Cuplul s-a declarat membru al cultului "Sherry Shriner", care exprimă o credință în extraterestri și a unei apocalipse iminente. 

Femeia a povestit juraţilor că şi-a petrecut ultima noapte alături de Mineo la un bar local, apoi au mers împreună în pădurea din spatele casei. În acel moment, bărbatul şi-a fixat arma la cap, şi-a înfăşurat mâinile în jurul ei şi i-a spus să apese trăgaciul, apoi ea l-a împuşcat cu un pistol de calibru 0,45.

Ulterior, Barbara a chemat poliţia cărora le-a spus: "Prietenul meu a avut o armă. Mi-a spus să o țin și să apăs pe trăgaciul, Doamne, e mort".

Cult apocaliptic al extratereştrilor

Procurorii au susținut că ea ar fi putut preveni incidentul. În tribunalul din Monroe County, Rogers a pledat nevinovată pentru acuzaţia de omor de gradul 3. 

„Barbara Rogers a aflat că decedatul avea probleme online cu un cult extraterestru şi dorea să fie ucis, aşa că i-a cerut să o facă” a declarat Steven Williams, locotenent de poliţie. 

Conform cercetărilor, membrii cultului considerau că Barbara Rogers era o vrăjitoare sau o reptilă care voia să îl omoare pe iubitul ei, Mineo. 

Într-o serie de postări online, liderul presupus al cultului „Sherry Shriner” a oferit explicaţii cu privire la opinia acestora în legătură cu crima. 

„L-am avertizat pe Stephen că ea era un Super-Soldat care avea să îl omoare şi apoi să îşi continue viaţa. Acum eu sunt „proorocul mincinos”. Poate că în cele din urmă şi-a dat seama, dar era prea târziu pentru el. Nu cultul l-a omorât. Necredincioşii încearcă mereu să să portretizeze totul din vina cultului. Bună încercare reptilelor” a spus liderul. 

Într-o altă postare, aceeaşi persoană a explicat chiar faptul că a încercat înr epetate rânduri să îl salveze pe Stepehn din mâinile femeii criminale. 

„Ei încearcă să spună că eu sunt responsabilă pentru moartea lui Stephen? Nu, Barbara este. Am încercat să îl protejez pe Steve. Am încercat să îl avertizez despre ea, dar nu m-a ascultat” a mai adăugat liderul cultului extraterestru. 

Conform Mirror, dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă acum între 10 şi 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie dă vina pe un cult extraterestru pentru că şi-a împuşcat mortal iubitul